A czemu tak pozno???dostałam zaproszenie od szpitala do szkoły rodzenia na luty i na kolejne usg NA 12 KWIETNIA przyzwyczaiłam się że miałam robione usg w szpitalu co 3 tyg , ale dobre czasy się już skończyły
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Też idę z mężem, ostatnio byłam sama, bo niestety Ł. był w pracy i baaaardzo się denerwowałam. Od tamtej pory obiecałam sobie, że już nigdy nie pójdę sama, bo to nie ma moje nerwy Tak czekałam na ten dzień, a teraz tak bardzo się boje...już bym chciała być po o żeby wszystko było rewelacyjnie dobrze Trzymam za nas kciuki
Trzymam i ja za ciebie ja też się boję... jutro o tej porze będę miała palipitacje serca[emoji12] a na którą masz ?
Anusiek1508
Marciotek88
Oby zrobił, bo z tego co czytałam to na NFZ kolejne przysługuje chyba jakoś między 18-20 tygodniem.Dziewczyny a jak ja miałam na nfz jedno usg, na drugim mały nie był nawet mierzony (chodziło tylko o ocenę krwiaka pod kosmówkowego) to teraz w czwartek zrobi mi usg?
Masakra jakaś.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie znalazłam, jadę na usg. Proszę was trzymajcie kciuki, jestem załamana.Czasami wyłapuje, ale jest ciche i powolne.
Zając Czerwcowy
Będzie dobrze nie martw się. Te detektory pewnie różnie działają. Po co masz się niepotrzebnie denerwować [emoji8]Nic nie znalazłam, jadę na usg. Proszę was trzymajcie kciuki, jestem załamana.
Trzymam kciuki tylko się nie denerwuj.Nic nie znalazłam, jadę na usg. Proszę was trzymajcie kciuki, jestem załamana.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa
Spokojnie. Mój nie dawno zaczął łapać tętno dziecka a jest bardziej czuły niż ten angelsound. Może jest po prostu za wcześnie .Nic nie znalazłam, jadę na usg. Proszę was trzymajcie kciuki, jestem załamana.
reklama
Zając Czerwcowy
Dlatego ja naczelna Panikarna zrezygnowałam z tego zakupu... [emoji6] bo bym musiała w pakiecie sprzęt do usg kupić [emoji12] a jeszcze z moimi zdolnościami obsługi takich urządzeń to ja dziękuję [emoji12]Spokojnie. Mój nie dawno zaczął łapać tętno dziecka a jest bardziej czuły niż ten angelsound. Może jest po prostu za wcześnie .