To tak zwany kalafior ciazowy sie robi [emoji23] nie martw sie mam to samo [emoji14]Kur****a nie kupiłam cytryny ...[emoji44] a po to poszłam do sklepu [emoji52] [emoji44] [emoji44] na prawdę kobietom w ciąży mózg maleje o 6% a mi to chyba o 10...
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Jaki masz detektor? Wyślę Ci fotke, gdzie u mnie znajduje.Pod brzuchem szukam, 15 tc.
Anusiek1508
Też idę z mężem, ostatnio byłam sama, bo niestety Ł. był w pracy i baaaardzo się denerwowałam. Od tamtej pory obiecałam sobie, że już nigdy nie pójdę sama, bo to nie ma moje nerwy Tak czekałam na ten dzień, a teraz tak bardzo się boje...już bym chciała być po o żeby wszystko było rewelacyjnie dobrze Trzymam za nas kciukiOjj ja też zobaczę pierwszy raz od msc i dwóch dni [emoji12] i mam nadzieję że się uspokoje że wszystko będzie ok. Głupie mysli i ja mam. Dobrze ze ide z mezem bo sama bym padla trupem w tej poczekalni.Ja głupia wzięłam dzień wolny bo rano ta glukoza a usg na 19 30...[emoji33]
Angelsounds, a wyłapuje też twoje tętno na brzuchu?Jaki masz detektor? Wyślę Ci fotke, gdzie u mnie znajduje.
Emkaa
Zależy jakie USG miałaś zrobione. Jeśli te pierwsze było takie dopochwowe sprawdzające czy jesteś w ciąży to będziesz miała teraz a jeśli to było takie w ok 12 TC to wątpie. Zawsze możesz się kłócić.Dziewczyny a jak ja miałam na nfz jedno usg, na drugim mały nie był nawet mierzony (chodziło tylko o ocenę krwiaka pod kosmówkowego) to teraz w czwartek zrobi mi usg?
mlodamama21
Zając Czerwcowy
Haha dobre powiem Wam że ostatnio i słów zapominam i przeinaczam. Ostatnio rozmawiałam podczas jazdy i mówiłam że jadę,, no tym tym... tym nad jezdnia. Nie mostem" chodziło o wiadukt [emoji6]To tak zwany kalafior ciazowy sie robi [emoji23] nie martw sie mam to samo [emoji14]
Emkaa
Czasami wyłapuje, ale jest ciche i powolne.Angelsounds, a wyłapuje też twoje tętno na brzuchu?
reklama
Anusiek1508