reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kur****a nie kupiłam cytryny ...[emoji44] a po to poszłam do sklepu [emoji52] [emoji44] [emoji44] na prawdę kobietom w ciąży mózg maleje o 6% a mi to chyba o 10...

m3sx9jcg8o411yy9.png
To tak zwany kalafior ciazowy sie robi [emoji23] nie martw sie mam to samo [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ojj ja też zobaczę pierwszy raz od msc i dwóch dni [emoji12] i mam nadzieję że się uspokoje że wszystko będzie ok. Głupie mysli i ja mam. Dobrze ze ide z mezem bo sama bym padla trupem w tej poczekalni.Ja głupia wzięłam dzień wolny bo rano ta glukoza a usg na 19 30...[emoji33]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Też idę z mężem, ostatnio byłam sama, bo niestety Ł. był w pracy i baaaardzo się denerwowałam. Od tamtej pory obiecałam sobie, że już nigdy nie pójdę sama, bo to nie ma moje nerwy ;) Tak czekałam na ten dzień, a teraz tak bardzo się boje...już bym chciała być po o żeby wszystko było rewelacyjnie dobrze ;) Trzymam za nas kciuki :)

dostałam zaproszenie od szpitala do szkoły rodzenia na luty i na kolejne usg NA 12 KWIETNIA :mad: przyzwyczaiłam się że miałam robione usg w szpitalu co 3 tyg , ale dobre czasy się już skończyły

Dziewczyny a jak ja miałam na nfz jedno usg, na drugim mały nie był nawet mierzony (chodziło tylko o ocenę krwiaka pod kosmówkowego) to teraz w czwartek zrobi mi usg?
Zależy jakie USG miałaś zrobione. Jeśli te pierwsze było takie dopochwowe sprawdzające czy jesteś w ciąży to będziesz miała teraz a jeśli to było takie w ok 12 TC to wątpie. Zawsze możesz się kłócić.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Mnie też głowa dziś boli :( "Zaniki" pamięci też się pojawiają i zaczynam tracić moją swietna orientację w terenie, ostatnio szukałam, dluzsza chwile, samochodu na parkingu...zdarzyło mi sie to pierwszy raz w zyciu.

Do góry