reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

hej Beatko, hej Dziewczyny ! piszę na razie z kompa od znajomych, u mnie nie ma netu, robimy remont i wszystko jest w rozsypce , tzn tylko mieszkanie , u mnie i u małego mam nadzieję wszystko w jak najlepszym.... wchodzę i co widzę?? do nadrobienia ponad 400 stron ! oż w mordę, nie wiem jak dam radę, próbowałam korzystać z forum BB przez tel ale jakoś tego nie ogarniam :( wątpię żebym zdołała nadrobić te 400 stron, więc z góry przepraszam, jeśli nie odpowiedziałam na jakiegoś posta lub pytanie. postaram się w miarę moich umiejętności być teraz na bieżąco ! co tam drogie Mamusie ? na początek chciałam przywitać Nowe Mamusie, jeśli jakieś doszły ! i oczywiscie ucałować moje kochane Czerwcówki, które , tak bardzo mnie dotąd wspierały w trudnych chwilach? co się u mnie wydarzyło- na początek może tyle że gin stwierdził ,żę toxo już przechorowane, że to jakaś stara choroba sprzed ciąży więc nie zagraża małemu...a poza tym- jutro mam prenatalne, więc wszystko bedę wiedzieć, czy mały jest zdrowy a może już w końcu poznam płeć, czy to żeczywiście mały czy jednak mała :) dziękuję Wam kochane moje za troskę ! łatwiej się przechodzi cięzkie chwile wiedząc, że ma się takie wirtualne Przyjaciółki :) i postaram się choć pobieznie przejrzec zaległe wpisy żeby wiedzieć co u Was nowego. buziole
!!!
Hej!!!Super ze wrocilas bo wczoraj pisalam ze slad po tobie zaginal... Powodzenia jutro i daj koniecznie znac jak poszlo;)

reklama
hej kochane. mam ściągniętą jakąś aplikację forum BB na tel ale nie potrafię się w niej poruszać, muszę jutro nad tym przysiąść bo dopóki nie będę miala kompa w domu, bedę zdana tylko na tel :/

Ja mam 0,5kg na plus .

f2w3skjoapwrgv7j.png

moje drogie ! bedę starała się nadrobić , ale już widzę ze nie będzie to łatwe :) z góry więc przepraszam jeśli poruszę temat już wcześniej wałkowany, tzn w ciągu tych prawie 3 tyg co mnie nie było.. nie gniewajcie się , proszę :( teraz, obiecuję - bedę na bieżąco ! za to pokoik dla małego z przerobionej naszej sypialni już na wykończeniu :) jeszce raz buziole dla Was !

Dobry wieczór dziewczyny :) jak tam Wasze samopoczucie? Ja dzisiaj zaczęłam 15 tydzień! :) ale ten czas leci :) ja dzisiaj spędziłam leniwy dzień u teściów, a i tak położyłam się do łóżka z bólem pleców nawet w domu nie ogarnęłam. Nie mam już siły na te moje plecy :(

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Bellax no to była w Twoim wieku jak Cie urodziła. myślę że yoohoosek ma rację. Stracą głowę dla wnuka jak się urodzi. A teraz chyba bardziej nie potrafią sobie wybaczyć niż Tobie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
widzialam że niedawno był temat kremów na rozstępy... używalam palmers ale zaczęło mnie cofać od zapachu, koleżanka używałą całą ciążę bio-oil i nie ma ani jednego rozstępu... ja teraz kupiłam krem firmy Natura Siberica, ma podobno 98 % naturalnych roślinnych składników i zerto szkodliwej chemii, a czy to prawda, i czy bedzie skuteczny? zobaczymy.... a może któraś z Was używała kosmetyków firmy Natura Siberica i może coś powiedzieć? w sumie wydaje mi sie że niestety duuuużó zależy od genów...
15322372_10209547894245581_1545644030_o.jpg

Załączniki

• 15322372_10209547894245581_1545644030_o.jpg
    15322372_10209547894245581_1545644030_o.jpg
    93,9 KB · Wyświetleń: 277
Do góry