reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Kulkaa a w ktorym tygodniu rozpoznala wam plec dziecka?
mama_ka czyli jest szansa ze cos powiedza mi w nieskonczonym 13 tygodniu? Wtedy bede miala badania genetyczne.

reklama
Na tak wczesnym etapie to łatwo o pomyłkę. Wolę wiedzieć na 99% trochę pozniej to jeśli będzie chłopak to dokupię parę rzeczy i po krzyku a jak dziewczynka to może jej coś kupię żeby nie była traktowana po macoszemu ;)

Ja płci dowiedziałam się w 18tygodniu ;) wcześniej mi gin nie mówi może i lepiej. Teraz mnie ciekawość i super zżera i wolałabym mieć to za sobą:p

Happy, to był przełom 12/13 tc. Oczywiście powiedziała, że to nie na 100%, ale raczej wygląda na dziewczynkę :-) (a wiem, że nie strzela zupełnie w ciemno i mówi tylko wtedy, gdy jest prawie pewna, gdy nie wie- mówi wprost, że nie potrafi jeszcze określić, żeby nie wprowadzać w błąd). Zobaczymy ;-)

Mamka ja to mam nadzieje dowiedzieć sie ze jest wszystko dobrze ale jak określi płeć to super ale tak jak ty będę czekać na następne potwierdzenie[emoji12]mam już małego stresa ciekawe co to jutro bedzie:-)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty jutrzejsze, czekam na relacje i fotki z usg :-)
Sama mam już taki stres, że lepiej nie mówić :baffled:

reklama
Do góry