No właśnie się nad nią zastanawiam
To zrob
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie się nad nią zastanawiam
No dziewczyny także ja odpadam właśnie dostałam okres. Wczoraj się zestresowałam i może to pomogło rozwiązać sytuację.
Szkoda ale Wam życzę spokojnej ciąży i zdrówka dla maluszków. Miło było Was poznać![]()
No dziewczyny także ja odpadam właśnie dostałam okres. Wczoraj się zestresowałam i może to pomogło rozwiązać sytuację.
Szkoda ale Wam życzę spokojnej ciąży i zdrówka dla maluszków. Miło było Was poznać![]()
Część dziewczyny. No to i ja się zglaszam! Termin 02.06.16! Pierwsza wizyta juz za mną tylko i wylacznie z powodu L4.problemy w pracy!! Ale widzialam moja kropeczke za to :-) następną wizyta 09.10 czyli w 7 tyg ciąży!! Mam nadzieje ze zobacze juz serducho !
A tak poza tym mam juz synka 3 letniego i bardzo chcieliśmy dla Niego rodzeństwo i szczerze mówiąc byl to 1 miesiąc starań czyli tzw zloty strzal !!!!! Pozdrawiam Was i mam nadzieje ze będziemy tu razem do rozwiazania :-)