reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

malena100 życzę Ci kochana żebyś zaszła jak najszybciej :*
Kurcze wiecie mieszkam za granicą i tu pierwsze i jedyne Usg jest w 20 tygodniu :( na szczęście 8 października jadę do Polski i chciałabym się umówić do ginekologa, tylko martwię się czy w 6 tygodniu będzie coś widać. To moja jedyna szansa :)
Ja też mieszkam za granicą ( Szwecja) i usg jest robione około 19-20 tygodnia tylko raz jeżeli ciąża przebiega prawidlowo.

reklama
Witajcie!
Ja pierwszy test zrobiłam 2 dni przed planowaną @ i wyszła bardzo blada kreseczka. Powtórzyłam test po 3 dniach i kreseczka była już lepiej widoczna :) W pierwszej ciąży z kolei w przeddzień planowanej @ miałam dwie grube krechy ale to wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Moim zdaniem najwcześniej 14 dni po owulacji test cokolwiek pokaże.

Witam wszystkie czerwcowe mamy.
My z mężem tez staramy się od dzidziusia i jak dobrze pójdzie to tez będę czerwcowa mamusia po raz drugi.
Zastanawiam się czy juz zrobić test czy jeszcze czekać.
Okres mam przewidziany na 3.10.
Kiedy wy robiłyście test??

kochana m@mialam 1.09 i z glupoty zrobilam 21.09 wyszla blada kreska w tym samtm dniu powtorzylam test ale tym razem juz z krwi ;) i sie potwierdzilo;))

Witam
ja jestem ciekawa czy do Was dołączę @ miałam mieć 24.09 zrobiłam test dzień wcześniej wyszedł negatywny ale @ jak nie było tak nie ma. Dziś powtórzę test. Mam nadzieje że będzie pozytywny.

U mnie zarówno w 1 jak i w tej zawsze wychodziły blade kreski ledwie widoczne :-)
Umówiłam się na 9.10 do lekarza to będzie 6 tydzień. Anezram trzymam kciuki :-)

reklama
No właśnie ja nie pamiętam przy 1 ciąży w którym tygodniu byłam pierwszy raz u lekarza. Muszę sprawdzić wiem że nie założono mi książeczki dopiero kazano przyjść za tydzień.
Ja ogólnie czuje się jakbym była w ciąży już mi się odbija co wróży powtórkę z rozrywki jeśli jestem w ciąży ostatnio wymiotowałam aż do 6 miesiąca i nawet włącznie :(

Do góry