reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Witam czerwcowe mamusie. Jestem lutową mamą 2016 oraz czerwcową 2011 ;)
Mam na sprzedaz niemieckie krople sab simplex na kolki. Nam sie na szczescie nie przydaly. Moze ktoras z Was byłaby chętna?
Szczęsliwych i bezbolesnych rozwiązań zycze &&&

reklama
Dziś mija tydz od porodu .. Zgubilam 9 kg z 13 kg ale szczerze ? Myślałam ze bedzie łatwiej :) mała większość czasu płacze . Jedyne chwile kiedy nie płacze to kiedy śpi . Nawet jak ja nosze i pokazuje świat to płacze . Moze miałam mylne pojęcie bo większość mowila ze do 3 mies dziecka nie ma .. Ciekawe czy mi sie trafił płaczek czy tak jest a ja miałam błędne myślenie ???

reklama
Natalia tule. Mnie czasem tez to wszystko przerasta. Maly nie odlacza sie od piersi. Nie tylko pije. Spi bardzo malo w dzien i w nocy, najczesciej z cyckiem. Jak go odlaczam to ryczy. W srode idziemy do poradni laktacyjnej i moze przejde na mm chociaz nie wiem czy i tak nie bedzie chcial piersi do ciumciania. Oby z czasem bylo latwiej bo wysiadam.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry