reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Mujer ja to mam 25 lat a też mi imprezy już nie w głowie:p jakoś tak nigdy nie ciągnęło.
A teraz jakoś tak czuje że nie wypada, 1 stycznia rocznica , przykre wspomnienia wrócą gdzie tam zabawa nigdy nie będzie tak samo

Chyba do apteki muszę znów. nie wytrzymam z tym gardłem:/
Macie jakieś sposoby na suchość i drapanie?

reklama
Joanka85 my na Gwiezdne Wojny wybieramy sie jutro :-)
Sylwester spedzimy u tesciow na wsi. Nadrobimy troche swieta bo sami je spedzilismy. Do polnocy tez bedzie mi trudno dotrwac. ;-)

Fiolka wstaw sobie do pokoju suszarke z ubraniami po praniu albo przewies mokry recznik. Suche powietrze w mieszkaniu moze pogarszac sprawe. I pij jak najwiecej... Tylko nie za gorace napoje.

Happy suszarka, może być trudno bo tam gdzie śpimy jest tylko miejsce na łóżka ;) ale muszę w końcu wyciągnąć nawilżacz z piwnicy może coś da. Zresztą syn też na sucho kaszle. :/

Fiolka, normalnie to bym poleciła spirytus z koglem-moglem :p Ale w takiej sytuacji to może płukanie gardła wodą z solą? No i nawilżaj powietrze jak pisała happy.

To ja mam jeszcze 29 ;) Przed poznaniem Pawła to latałam co weekend na imprezy, chodziłam na siłownie, byłam ciągle w biegu i ciągle coś się działo. Potem z Pawciem "usiedliśmy na dupce" i przytyło mi się 10kg :p I od tamtej pory nic mi się nie chcę. A teraz jak mam dziecko to wolę z rodziną spędzać czas.
Moja bratowa znowu ma 27 lat, synka 4 lata i to typ latawca. Mały urodził się we wrześniu, a oni już w Sylwka byli na imprezie. I u niej tak mniej więcej co weekend imprezki, alkohol. Myślę, że do dziś nie dojrzała to roli matki, a co tu mówić 4 lata temu. Ale jej priorytetem było to, aby nie być starą matką. Tylko czy to na pewno dla dziecko wystarczy? W Wigilie byliśmy u naszej babci i tam nocowali rodzicie, a że my blisko mieszkamy to zaproponowałam bratowej i bratu, że mogą u nas spać, bo i tak jutro znowu mieliśmy jechać na obiad. No, ale ona stwierdziła, że nie jest taka stara, żeby już spać iść :-) :) No i mały został z dziadkami, a oni imprezować. Zupełnie nie moja bajka ;)

Fiolka, normalnie to bym poleciła spirytus z koglem-moglem :p Ale w takiej sytuacji to może płukanie gardła wodą z solą? No i nawilżaj powietrze jak pisała happy.

To ja mam jeszcze 29 ;) Przed poznaniem Pawła to latałam co weekend na imprezy, chodziłam na siłownie, byłam ciągle w biegu i ciągle coś się działo. Potem z Pawciem "usiedliśmy na dupce" i przytyło mi się 10kg :p I od tamtej pory nic mi się nie chcę. A teraz jak mam dziecko to wolę z rodziną spędzać czas.
Moja bratowa znowu ma 27 lat, synka 4 lata i to typ latawca. Mały urodził się we wrześniu, a oni już w Sylwka byli na imprezie. I u niej tak mniej więcej co weekend imprezki, alkohol. Myślę, że do dziś nie dojrzała to roli matki, a co tu mówić 4 lata temu. Ale jej priorytetem było to, aby nie być starą matką. Tylko czy to na pewno dla dziecko wystarczy? W Wigilie byliśmy u naszej babci i tam nocowali rodzicie, a że my blisko mieszkamy to zaproponowałam bratowej i bratu, że mogą u nas spać, bo i tak jutro znowu mieliśmy jechać na obiad. No, ale ona stwierdziła, że nie jest taka stara, żeby już spać iść :-) :) No i mały został z dziadkami, a oni imprezować. Zupełnie nie moja bajka ;)

znam ten typ bratowa męża w moim wieku(28), 2 dzieci 5 i 2 lata. starszy w przedszkolu a córka z teściową siedzi a ona jeździ z koleżanką na zakupy ciągle. od piątku dzieci wywozi do rodziców i impreza się zaczyna na całego. tylko wóda i obce chłopy w głowie, nawet mój mąż powiedział że on się z kures...m ni będzi zadawał. moim zdaniem to i ona i męża brat(31 lat) się na rodziców nie nadają.

jeszcze świątecznie:biggrin2:

Załączniki

• DSCF8419 — kopia.JPG
    DSCF8419 — kopia.JPG
    171,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSCF8423 — kopia.JPG
    DSCF8423 — kopia.JPG
    116,1 KB · Wyświetleń: 59
lilunia, w ogóle nie wyglądasz na ciężarną :) Ale masz słodką córeczkę :)

Dziewczyny, co Wy na to, aby zamknąć temat? Tzn, żeby był tylko dla nas widoczny. Zakłada się taki nowy. Większa prywatność.

reklama
Do góry