reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Nie strasz! :) Ja miałam tylko jedną krępującą przygodę z hormonami - gdy poszłam poinformować szefową, że jestem w ciąży, a do tego chora i mam 1,5 tygodnia zwolnienia - zaczęłam już nie płakać, ale wyć. I nie potrafiłam zrozumieć dlaczego. Teraz moje humorki się już ustabilizowały, ale mdłości na razie na horyzoncie brak :-)

Anio ja jestem w 8 i to dopiero horror. Od 2 tygodni się mecze wcześniej tylko senność i zawroty głowy. aktualnie jestem na skraju załamki ;)

reklama
Witam przyszłe nowe mamusie:)
nie odzywalam sie długo bo walcze zeby dostać sie do endo niestety wizyta prywatnie jest dopiero na luty 2016 jedynie skierowanie z wpisem pilne pozwoliło by mi dostac sie wczesniej niestety moj lekarz rodziny twierdzi ze z tsh 3.3 mieszcze sie w normie i nie wystawi mi tego poprostu masakra:wściekła/y:

Skąd jesteś? Robiłaś sobie badania wolnych hormonów (ft3/ft4)?

Witam przyszłe nowe mamusie:)
nie odzywalam sie długo bo walcze zeby dostać sie do endo niestety wizyta prywatnie jest dopiero na luty 2016 jedynie skierowanie z wpisem pilne pozwoliło by mi dostac sie wczesniej niestety moj lekarz rodziny twierdzi ze z tsh 3.3 mieszcze sie w normie i nie wystawi mi tego poprostu masakra:wściekła/y:

Qraa daj znać jak twoja beta.
Ania to dość wczesny etap jeszcze ciąża da ci w kość ;) w pierwszej wymioty mi się zaczęły w 9 tygodniu.
Rano czułam się dobrze a teraz tak mnie mdli że położyła bym się i nic nie robiła. Tylko jak to dziecku wytłumaczyć no i szefowi ;) kręci mi się w głowie .

Hej dziewczyny, moja beta z piątku, żałosna: 7459
10 dni wcześniej 3683
Robiłam betę żeby się uspokoić a wyszło zupełnie inaczej...
Zła jestem na siebie, umówiłam się dziś na wizytę.

z pomorza dzis bylam zrobic ft3 i ft4 jutro odbiore jak cos bedzie nie tak pojde znowu do rodzinnego i wymusze zeby wystawila mi to skierowanie.albo ja zmienie skoro nawet nie wie ze kobieta w ciazy powinna miec tsh do 2.5

Witam, bylam dzis u gina. Zrobil usg, ale wg niego za wczesna ciaza, bo od zaplodnienia minelo 17 dni. Mam nadzieje, ze to normalne, ze jeszcze nic nie widac. Bete bede robila jutro. Boje sie, ze cos nie tak. Kolejne usg mam na 27go.

reklama
bloodflower to moze byc za wczesnie. Mi kazal przyjsc najwczesniej 10 dni po terminie @ wtedy powinno juz cos widac. Ja dzis termin przesunelam na tydzien pozniej... Bede wtedy w 7 tygodniu z kawalkiem.

Do góry