reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

qraa czekanie najgorsze ja juz 3 raz u gina i dopiero dzis serduszko zobaczylam, a juz sie balam.Dostalam skierowanie na badania jutro juz odbieram jedynie na hiv musze czekac 5 dni i zobaczymy czy wszystko dobrze .

moja dzidzia ma 8 mm:-)

reklama
Ja dopiero idę pierwszy raz do lekarza po skończonym 7 tygodniu. Niestety tu nikt się ciążą nie martwi do 8-9 tygodnia. Usg pierwsze w 12 tygodniu i nie wiem czy robić prywatnie bo to spory wydatek a i tak robią dopiero od skończonego 7 tygodni. Za tydzień już mogę jechać robić usg to pomyślimy czy czekać ;)

Hej dziewczyny. Nie odzywałam się chwilkę,ale miałam masę na głowie. U mnie przyszła wczoraj @. Może to nawet i lepiej.... ;-) 3 dzidziusia wolałabym mimo wszystko jednak mieć trochę później niż tak rok po roku.
Gratuluję i trzymam kciuki za wszystkie "zafasolkowane" oraz życzę spokojnych ciąż i zdrowych dzieciaczków. Trzymajcie się. :tak:

Karotka - moze to i lepiej :-) za duzo bys miala na glowie. Co sie odwlecze to... Zobaczysz :-)
A ja dzisiaj bylam zrobic bete i mi wyszo 368, tydz temu 61 wiec sredni przyrost co 48h 55%. Nisko ale podobno jeszcze uznawany. Wiec czekam do piatku i znowu zrobie zeby zobaczyc co sie bedzie dzialo. Ze starsza tez mialam niskie przyrosty ale nie az tak. Oby zaczelo rosnac...

hej odebrałam dziś wyniki i troszkę sie martwie a do lekarza mam 23 :no:
moze wam cos to mowi:
Toxo igm (-)ujemny
toxo igg 619 wynik dodatni >=3.0 czyli duzo za duzy
tsh 3.3
ale najbardziej martwi mnie ta toxoplazmoza

Pkowalska z toxo to chyba znaczy ze przechodzilas toxo w przeszlosci (to ten dodatni) a drugi ujemny ze nie ma aktywnych przeciwcial. Wiec nie ma czym sie martwic.
Tsh masz dosc wysokie wiec musisz do endo po euthyrox bo powinnp byc max 2

reklama
Tsh faktycznie za wysokie i to powinien sprawdzić lekarz. Toxo tak jak pisała qraa :)
We wtorek pójdę do lekarza a w środę na usg :) już nie moge się doczekać :)

Do góry