reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

mnie na cole bierze srednio raz w tygodniu. Przed ciaza prawie w ogole jej nie pilam- okreopne te zachcianki :-) Wlasnie zjadlam kilogram winogron

reklama
sowmagda ja tez dziekuje za linka
Zbieram blogi bo oboje z mezem lubimy gotowac... Jak bede miala dzien bez mdlosci to z checia poczytam ;-)

Znam tą zupke tajska w wersji z krewetkami i lososiem - pycha! Co prawda dzis bym jej nie zjadla ale jeszcze kiedys wroci mi na nia smak, mam nadzieje ;) a ja przed chwila pistanowilam sobie zrobic cos do picia. Woda sie zagotowala a ja stanelam z herbata w jednej rece i z kawa inka w drugiej. 5 min nie moglam sie zdecydowac, w koncu stanelo na herbacie z imbirem i z miodem. Takie dylematy ;)

reklama
Franca mi też Bounty od razu się spodobalo:):) tylko kurde ja jestem z tych co wola mięso niż slodycze:):) ale raz na jakiś czas można zrobić zamiane:)

I zupę tajska też zrobię ale z krewetkami i już jak nie będzie mnie ciągle mdlilo.
Ogólnie to mam ochotę na carbonare taka tłusta wysokokaloryczna. .. ehhh pysznosci:)

Do góry