Magdalena09
Fanka BB :)
najgorsze jak jedno chce spać a drugie nie też się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyłoJa po cichu też, ale nie wyobrażam sobie ile to roboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najgorsze jak jedno chce spać a drugie nie też się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyłoJa po cichu też, ale nie wyobrażam sobie ile to roboty
Pojebane...szaloooooneeee
ha, wiadomo, bo zawsze musi być na przekórZwłaszcza jak ktoś nie chce bliźniąt
Ruccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….O ja tez uwielbiam
Mąż tylko dogaduje, że znów jem ta trawę
jedno skończy jeść, to drugie jest głodne, itd itd mam rodzeństwo bliźniaki, dlatego totalnie nie rozumiem, jak można to świadomie chcieć ale życzę wszystkim, by dostali to, czego sobie życząnajgorsze jak jedno chce spać a drugie nie też się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyło
Tak robię! To zawsze hit na imprezachRuccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….
U mnie to chyba kwestia tego, że chciałabym mieć więcej niż jedno a biorąc pod uwagę jak idą starania to chyba już bym wolała dwójkę za jednym zamachemnajgorsze jak jedno chce spać a drugie nie też się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyło
Kurczę brzmi super, ale jakoś nie mogę się przekonać do owoców z wytrawnymi rzeczami, no jakoś tak mimo że wiem że to pewnie pycha to mam oporyRuccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….
to trzymam kciukiU mnie to chyba kwestia tego, że chciałabym mieć więcej niż jedno a biorąc pod uwagę jak idą starania to chyba już bym wolała dwójkę za jednym zamachem