LadyCaro
Fanka BB :)
Zapraszam Cię na wątek gdzie ocenia się czy test jest pozytywnyCo o tym mysleć? Jestem 5dpt, mialam sie testować 3.07, ale nie wytrzymałam Zobacz załącznik 1541971
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam Cię na wątek gdzie ocenia się czy test jest pozytywnyCo o tym mysleć? Jestem 5dpt, mialam sie testować 3.07, ale nie wytrzymałam Zobacz załącznik 1541971
5 dni po transferzeJezuuuuu... dziewczyna wstawia pozytywny test 5dpo. JA JESTEM 5 dpo. Moja silna wola słabnie. Od razu zachciało mi się sikać
O widzisz. Oczy widzą co chcą5 dni po transferze
Ale ona jest po transferze, więc to tak jakby byla 8 lub 10 dni po? Tak ? Czy źle rozumuje?Jezuuuuu... dziewczyna wstawia pozytywny test 5dpo. JA JESTEM 5 dpo. Moja silna wola słabnie. Od razu zachciało mi się sikać
Powiem Ci, że pomyślałabym podobnie jak mężu . Sytuacja wręcz niemożliwa, a jednak. Baby to są zdolne .Taaak... dziwnym trafem obyło się nawet bez upadku... chociaż mój M krzywo na mnie patrzy, mówi, że oszukuję i jest pewny, że od "normalnego" użytkowania takie coś by się nie zadziało, a wgl bez szwanku dla nas, to już całkiem niemożliwe. Myśli, że coś kręcę
To chyba zależy od tego iludniowy był zarodekAle ona jest po transferze, więc to tak jakby byla 8 lub 10 dni po? Tak ? Czy źle rozumuje?
5 dpt - to po transferze, a jak miała transfer świeży to może być ovitrelle jeszczeJezuuuuu... dziewczyna wstawia pozytywny test 5dpo. JA JESTEM 5 dpo. Moja silna wola słabnie. Od razu zachciało mi się sikać
to są genetyczne predyspozycjeTy co miesiąc masz podwójne owulacje
Zwłaszcza jak ktoś nie chce bliźniątto są genetyczne predyspozycje