Brownie1992
Moderator
Zobaczymy, może tam się coś przepchaCiekawe jak u Ciebie wyjdzie z drożnością, byc może u Ciebie to badanie będzie kluczowe u mnie tak było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy, może tam się coś przepchaCiekawe jak u Ciebie wyjdzie z drożnością, byc może u Ciebie to badanie będzie kluczowe u mnie tak było
Tak będzie!Zobaczymy, może tam się coś przepcha
a ktora strona to ktora? xd bo jesli po bialej stronie jest koncowka do zamoczenia w moczu to po prawej sa najsilniejsze kreskiIdzie to w dobrym kierunku? Słaba jakość fotki, ale chyba widać. Wgl od samego początku jakoś mocne mi wychodziły te testy, ale chyba pierwszy raz taki mocny wyszedł ten po max po lewej.
Jeju co ja piszę max po praweja ktora strona to ktora? xd bo jesli po bialej stronie jest koncowka do zamoczenia w moczu to po prawej sa najsilniejsze kreski
aaa no to takJeju co ja piszę max po prawej
no to on wygląda jak peakPo prawej maksymalny jest dzisiejszy przed chwilą robiony
Oho czyli jeszcze muszę dorwać dzisiaj męża ponownie i poprawić dla pewnościno to on wygląda jak peak