kicikocia
Fanka BB :)
znaczy marzy o mustangu, to myślę, że będzie fajne doświadczenie
Ja powtarzam ze kiedyś sobie takiego mustanga kupię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znaczy marzy o mustangu, to myślę, że będzie fajne doświadczenie
PowodzeniaTrzymajcie kciuki, nareszcie się tu coś zadziało. Premom okreslil na 0.91 i mam powódź śluzu. Oby to był ten cykl. Pierwszy raz mam tylko dwa testy i to z doz
A ta cała 7ka to z jedną partnerką/żoną?To cudowna wiadomość
U nas też felerni
Jest nas 4
Najstarszy brat O pierwsze starali się 9 lat.
Siostra ma dzieciz in vitro.
Ja Starania o pierwsze 5 lat
Za to drugi brat ma 7 i wszystkie to wpadki
A ta cała 7ka to z jedną partnerką/żoną?
pokażesz? wczoraj pół wieczora przeglądałam Shein i w sumie byłam pod wrażeniem jaki tam jest wybór ogromnyJa zamówiłam na Shein za 94 zł i jestem zadowolona
Dobrze, że relacje rodzinne zostały i sa dobre, bo różnie z tym bywa. Ale liczba robi wrażenie w dzisiejszych czasach2 z jedną, i 5 z drugą.
Ta 2 to młodzieńcza głupia miłość była. Ale z dziećmi (w sumie to już dorosli) mamy kontakt, jesteśmy mega zżyci. Z tą którą ma 5 jest od 23 lat w małżeństwie