reklama
Brownie1992
Moderator
Ja chodzę 3 razy koło 9-10 dc potem 12-13 i potem potwierdzić czy pęcherzyki, a właściwie u mnie niestety tylko pecherzyk pękł i czy nie mam torbieliPodczas stymulacji lepiej chodzić na moni dwa razy? Np. 9 i 12 dc
Czy wystarczy raz? Np. 12 dc
Kotciara
Moderator
Tak, bo dziś to już się nie opłaca, skoro i tak nie zrobię przyrostu w niedzieleKtórej to chłop na dzień ojca się na badanie nasienia zapisał? Za kogo trzymamy kciuki dziś oprócz wieczornego testu @nieznośne_poplątanie i bety @AnnMar88?
@Kotciara Ty nadal się trzymasz wersji, że na betę jutro?
Ale testy dalej na szczęście wychodzą pozytywne
Załączniki
Panda91
Fanka BB :)
O pilates brzmi super! Podziwiam, ja bym bardzo chciała włączyć pilates do swoich treningów, ale nie starcza mi motywacji. Dobrego czasuU mnie dzisiaj cisza przed burza. Niebo czarne!! A ja idąc myślą ze chce coś robić dla siebie właśnie zebrałam się na pilates szkoda ze po drodze mijałam szkole i milion dzieciaczków z rodzicami idących na zakończenie szkoły. Pierwszy raz od roku poleciala mi łezka… No coz, to nie mój cykl. Oby do kolejnego!
Bolilol
no tak, tu beta to tylko formalnośćTak, bo dziś to już się nie opłaca, skoro i tak nie zrobię przyrostu w niedziele
Motylkowa!
Mój mój dziękuje mam nadzieje ze wyniki się polepsza bo jak nie to weekend na straty. A tu jeszcze trzeba będzie fason trzymać bo spotkanie rodzinne na weekend.Której to chłop na dzień ojca się na badanie nasienia zapisał? Za kogo trzymamy kciuki dziś oprócz wieczornego testu @nieznośne_poplątanie i bety @AnnMar88?
Motylkowa!
Gratulacje <3Tak, bo dziś to już się nie opłaca, skoro i tak nie zrobię przyrostu w niedziele
Justpositivevibe
U mnie burza już trwa, epicentrum będzie gdy wrócę z domu rodzinnego, bo jadę złożyć tacie życzenia. Mieszka tam też moja siostra, która jest w ciąży, znowu (już pisałam jak wcześniej prowadziła swój styl życia) nie byłam tam właśnie od czasu gdy się dowiedziałam. Na sama myśl jest mi niedobrze, że muszę się z tym zmierzyć. Dalej mam żal o to, jak mi to przekazała. Dalej, nie rozumiem, dlaczego to nie moje dziecko się urodzi tylko jej. Wiem. Jestem okropna. Myślałam, że będzie mi łatwiej, bo przecież już za tydzień może sama się dowiem o swojej ciąży. Niestety nadzieję ugasił raczej bezowulacyjny cykl... I po raz kolejny. Życie jest niesprawiedliwe.U mnie dzisiaj cisza przed burza. Niebo czarne!! A ja idąc myślą ze chce coś robić dla siebie właśnie zebrałam się na pilates szkoda ze po drodze mijałam szkole i milion dzieciaczków z rodzicami idących na zakończenie szkoły. Pierwszy raz od roku poleciala mi łezka… No coz, to nie mój cykl. Oby do kolejnego!
Kotciara
Moderator
Trzymam kciukiMój mój dziękuje mam nadzieje ze wyniki się polepsza bo jak nie to weekend na straty. A tu jeszcze trzeba będzie fason trzymać bo spotkanie rodzinne na weekend.
reklama
Bolilol
kurde, przecież @AnnMar88 wczoraj na becie była, a nie przedwczoraj, to dzisiaj nie bada przyrostu sorry, zakręciłam sięKtórej to chłop na dzień ojca się na badanie nasienia zapisał? Za kogo trzymamy kciuki dziś oprócz wieczornego testu @nieznośne_poplątanie i bety @AnnMar88?