reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
Yyyy jest to całkiem widoczne, a nie masz foto do 5 min. Dziewczyny, ja czasami strzelam fotki od 1 s do ostatniej sekundy 5 min i mam ponad 100 ujęć - no taki spaczony móżdżek 😄😁😆 przyznaje sie bez bicia.

reklama
Dla mnie królową jest ona : teksty, miny, gesty - wszystko u niej gra ze sobą . Chętnie spedziłabym wieczór na jej występie i śmiałabym się cały dzień.

I tak wogóle dzień dobry w ten piękny dzień. Mąż wrocil wczoraj w miare wcześnie, brzuch mnie poetycko boli na owulacje a tenperatura elegancko w dół 😄😁 będzie z tego piękny CIONSZ😍
Też ją lubię :)

Nie, zostało mi tylko 7 tych. 😅 Na żywo dla mnie i tak wygląda bardziej na szarą. Jutro siknę znowu i się okaże. Niedawna fałszywka z Facelle wykrzesała dozę rozsądku, więc sikam sobie, ale staram się zachować chłodny umysł. Szkoda tylko, że oczy o tym nie wiedzą. 😆
ooooo jak pięknie napisane, idealne podsumowanie mojego podejścia i odczuć

Ja coś widzę na Twoim zdjęciu, ale właśnie z tym moim podejściem gdybym coś takiego wysikalam to bym uznała, że to fabryczna, ale jeszcze nasikala wieczorem albo popołudniu i porównała, czy coś ściemniało

A robiłaś już wcześniej te testy? Miałaś podobne przebijchujki?

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
ja na nich miałam dość wyraźną kreskę bez ciąży, ale tylko jak je zalewałam, czyli sikałam na nie bezpośrednio. A jak nomralnie moczyłam w kubku to były białe. No ciekawe, ciekawe.

Nie, zostało mi tylko 7 tych. 😅 Na żywo dla mnie i tak wygląda bardziej na szarą. Jutro siknę znowu i się okaże. Niedawna fałszywka z Facelle wykrzesała dozę rozsądku, więc sikam sobie, ale staram się zachować chłodny umysł. Szkoda tylko, że oczy o tym nie wiedzą. 😆
Szacuneczek za ten rozsądek.
👏👏👏

Ja jak badam bez tabletki to mam ciut wyższe niż z tabletką - pewnie zależy od celu badania, niektórzy chcą zobaczyć jak organizm bez tabletki a jak z
Czyli faktycznie robi się na dwa sposoby, dziękuje ❤️
Ja zawsze robię badania bez zażycia tabletki rano
Chyba też tak zrobię i zaznaczę, że to bez tabletki badanie. Najwyżej powtórzę 🤷🏼‍♀️

Zobacz załącznik 1539996
Widzę, definitywnie widzę. Czekam na kolejny test ❤️

reklama
Do góry