reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

U mnie burzysko brzmiące jak jakiś koniec świata, ale ja lubię takie klimaty i liczę na to, że temperatura trochę się obniży. 😅

Zapodaję moją suchą już testową kreskę. Siknęłam o 4, coś tam niby widziałam, ale mam tak spaczone oczy, że serio na każdym widzę testowe. 🫣
Zobacz załącznik 1539996
Dla mnie coś przebija... leciutko. Testuj wieczorem albo rano i betka! Kurcze, trzymam kciukasy mocno! 🤞🤞🤞

reklama
ooooo jak pięknie napisane, idealne podsumowanie mojego podejścia i odczuć

Ja coś widzę na Twoim zdjęciu, ale właśnie z tym moim podejściem gdybym coś takiego wysikalam to bym uznała, że to fabryczna, ale jeszcze nasikala wieczorem albo popołudniu i porównała, czy coś ściemniało

A robiłaś już wcześniej te testy? Miałaś podobne przebijchujki?
Robiłam je w minionym cyklu i robię od dwóch dni. Zawsze mi się wydaje, że coś na nich widzę, ale dziś jest to jednak trochę wyraźniejsze.
ja na nich miałam dość wyraźną kreskę bez ciąży, ale tylko jak je zalewałam, czyli sikałam na nie bezpośrednio. A jak nomralnie moczyłam w kubku to były białe. No ciekawe, ciekawe.
Moczę w kubeczku i tylko do momentu aż zaczyna być widać kolor powyżej tego białego papierka, więc w sumie zgodnie z instrukcją.
Której to chłop na dzień ojca się na badanie nasienia zapisał? Za kogo trzymamy kciuki dziś oprócz wieczornego testu @nieznośne_poplątanie i bety @AnnMar88?

@Kotciara Ty nadal się trzymasz wersji, że na betę jutro?
Zamierzałam siknąć jutro rano, ale skoro nalegasz... 😂

Robiłam je w minionym cyklu i robię od dwóch dni. Zawsze mi się wydaje, że coś na nich widzę, ale dziś jest to jednak trochę wyraźniejsze.

Moczę w kubeczku i tylko do momentu aż zaczyna być widać kolor powyżej tego białego papierka, więc w sumie zgodnie z instrukcją.

oj siknij dziś, dawaj na fali ciąż leć!

reklama

a no to jak zwykle na nich coś widzisz i dzisiejsze jest wyraźniejsze, to wieczorny sik wymagany! 😎

(a tak na serio to jak wolisz rano albo za trzy dni to wiadomo, jak dla Ciebie będzie najbardziej komfortowo, to tylko żarty, nie chce wywierać absolutnie żadnej presji)

Do góry