reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Wracam z wizyty z kliniki. Plan u mnie jest taki: 1 cykl stymulacja letrozolem. Jeśli nic się nie wykluje na lewym jajniku lub jeśli będę miała piękny pęcherzyk na lewym, ale nic z tego nie wyjdzie, to nie ma sensu dalej w to brnąć. Lecimy z in vitro. Dla nas dobra wiadomość, jednak jestem lekko skołowana, jak zawsze po wizycie w klinice🫣😅

Ostatnia edycja:
reklama
Wracam z wizyty z kliniki. Plan u mnie jest taki: 1 cykl stymulacja letrozolem. Jeśli nic się nie wykluje na lewym jajniku lub jeśli będę miała piękny pęcherzyk na prawym, ale nic z tego nie wyjdzie, to nie ma sensu dalej w to brnąć. Lecimy z in vitro. Dla nas dobra wiadomość, jednak jestem lekko skołowana, jak zawsze po wizycie w klinice🫣😅
Trzymam kciuki za powodzenie, bez znaczenia czy to będzie cykl na stymulacją czy invitro, spełnisz marzenie💛💙💚

Wracam z wizyty z kliniki. Plan u mnie jest taki: 1 cykl stymulacja letrozolem. Jeśli nic się nie wykluje na lewym jajniku lub jeśli będę miała piękny pęcherzyk na prawym, ale nic z tego nie wyjdzie, to nie ma sensu dalej w to brnąć. Lecimy z in vitro. Dla nas dobra wiadomość, jednak jestem lekko skołowana, jak zawsze po wizycie w klinice🫣😅
trzymam kciuki 😊

życzę, żeby udało się jak najszybciej! ❤️

Ja właśnie wracam z monitoringu i osi przede mną 🙈 czwartek/piatek powinna być 🥰 także może jeszcze nie wszystko stracone i będzie piękny prezent urodzinowy 😍 a jeżeli się nie uda to zwiększamy dawkę Clo na przyszły cykl😉 z tym że lekarz mi powiedział że jest problem z dostępnością
trzymam kciuki za cudowny urodzinowy prezent! ❤️

Ja właśnie wracam z monitoringu i osi przede mną 🙈 czwartek/piatek powinna być 🥰 także może jeszcze nie wszystko stracone i będzie piękny prezent urodzinowy 😍 a jeżeli się nie uda to zwiększamy dawkę Clo na przyszły cykl😉 z tym że lekarz mi powiedział że jest problem z dostępnością
Super! To na trzon :D Kiedy urodziny?
A z tym Clo jest lipa masakryczna...
Edit: z ciekawości sprawdziłam dostępność Clo. Wyskakuje mi, że jest tylko w Zbąszynku i Suwałkach!!!

reklama
Super! To na trzon :D Kiedy urodziny?
A z tym Clo jest lipa masakryczna...
Edit: z ciekawości sprawdziłam dostępność Clo. Wyskakuje mi, że jest tylko w Zbąszynku i Suwałkach!!!
taki jest plan ale niestety później 😏 urodziny mam w piątek 😉 cło mam na szczęście jeszcze półtorej opakowania ale faktycznie jest z nim problem, ale lekarz powiedział że to przejściowe i niedługo powinno być dostępne

Do góry