Magdalena09
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mogę siknac, w sumie kilka testów kupiłam chociaż biel pooglądamNie chcesz sikać razem ze mną?
Nie... jak biel to nie chcęmogę siknac, w sumie kilka testów kupiłam chociaż biel pooglądam
Na fb widzialam ze dziewczyny odsprzedają. Trzeba szukać.Super! To na trzon Kiedy urodziny?
A z tym Clo jest lipa masakryczna...
Edit: z ciekawości sprawdziłam dostępność Clo. Wyskakuje mi, że jest tylko w Zbąszynku i Suwałkach!!!
jesli moja owu przyjdzie tak jak powinna to bede mogla siknac z TobaAle w takim razie przesunie się moje testowanie na 30.06 więc zamknę czerwiec @LadyCaro zmień proszę
no to niestety, urywam się z drużyny a Tobie życzę kresek na dzień ojcaNie... jak biel to nie chcę
Ja chciałam się pozbyć tabletek anty, ale dobrze, że tego nie zrobiłam xDNa fb widzialam ze dziewczyny odsprzedają. Trzeba szukać.
Pozwalam się urwać pod warunkiem, że wysikasz dwie krechyno to niestety, urywam się z drużyny a Tobie życzę kresek na dzień ojca