Anezka11
Fanka BB :)
Proszępokaż bo ja idę dziś i szukam inspiracji ta pogoda ostatnio bywa mocno zmienna więc jest szansa i tego Ci życzę, aby jakoś wywiało chmury i było pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszępokaż bo ja idę dziś i szukam inspiracji ta pogoda ostatnio bywa mocno zmienna więc jest szansa i tego Ci życzę, aby jakoś wywiało chmury i było pięknie
to ja 90, już któreś trzydzieste
najlepszyMój rocznik
Ale zapytałaś o HSG czy drożność jajowodów? Bo może po prostu babka za bardzo nie ogarnia i gdybyś powiedziała drożność to by wiedziała.Ja dziś byłam w szpitalu zapytać o HSG pani w recepcji w szoku ze nie wie czy wgl wykonują i ona nie słyszała o tym i żeby zapytać za godzinę lekarzy na obchodzie...
A na stronie napisane ze wykonują
Ja też 90Mój rocznik
Drożność jajowodów.Ale zapytałaś o HSG czy drożność jajowodów? Bo może po prostu babka za bardzo nie ogarnia i gdybyś powiedziała drożność to by wiedziała.
No to trafiłaś na kogoś niekompetentnego. Czekaj na lekarza.Drożność jajowodów.
a szłam że skierowaniem na oddział ginekologiczny do sekretariatu i tak ustalałam termin. Miałabym w ciągu kilku dni ale wtedy nikt mi nie powiedział że musi być wymaz z pochwy więc musiałam czekać cały cykl. W sekretariacie ustalili mi termin i poprostu się wstawiłam w ten dzień. Więc mimo że lekarz prywatnie to hsg na NFZ. Podejdź na oddział ginekologiczny i tam zapytajJa dziś byłam w szpitalu zapytać o HSG pani w recepcji w szoku ze nie wie czy wgl wykonują i ona nie słyszała o tym i żeby zapytać za godzinę lekarzy na obchodzie...
A na stronie napisane ze wykonują