reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
No to trafiłaś na kogoś niekompetentnego. Czekaj na lekarza.
właśnie tak ten szpital działa niestety, nikt nic nie wie :D Dramat
Ale dostałam tam info, że podonbno w klinice niepłodności angelius w Katowicach jest refundacja NFZ i placi się tylko za 1szą wizytę. Ktoś słyszał?
Że podobno wgl tak jest w klinikach

Ja dziś byłam w szpitalu zapytać o HSG pani w recepcji w szoku ze nie wie czy wgl wykonują i ona nie słyszała o tym i żeby zapytać za godzinę lekarzy na obchodzie...
A na stronie napisane ze wykonują
Sekretarka może nie wiedzieć o procedurach dokładnych które są wykonywane w szpitalu. Faktycznie najlepiej zapytać lekarza dawaj znać 🤞👍

Rzucenie pracy😁?
Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.

To znowu ja i moje owulaki, przepraszam. 🤡 Ale dziś znowu nasikałam na patyk... myślałam że pik PIKów był wczoraj (pierwsze zdjęcie), ale teraz wyszły mi takie (drugie zdjęcie...)

Załączniki

• IMG_6262.jpeg
    IMG_6262.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 70
  • IMG_6264.jpeg
    IMG_6264.jpeg
    757,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry