Brownie1992
Moderator
A ja nieJa też 90
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nieJa też 90
właśnie tak ten szpital działa niestety, nikt nic nie wie DramatNo to trafiłaś na kogoś niekompetentnego. Czekaj na lekarza.
Sekretarka może nie wiedzieć o procedurach dokładnych które są wykonywane w szpitalu. Faktycznie najlepiej zapytać lekarza dawaj znaćJa dziś byłam w szpitalu zapytać o HSG pani w recepcji w szoku ze nie wie czy wgl wykonują i ona nie słyszała o tym i żeby zapytać za godzinę lekarzy na obchodzie...
A na stronie napisane ze wykonują
a ja dokładnie między WamiA ja nie
U mnie to zadziałałoDzień dobry!
Co Wam powiem... rzuciłabym swoją robotę. Cyrk.
Afirmuję dwie kreski są fucking much!
Rzucenie pracy?U mnie to zadziałało
Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.Rzucenie pracy?