reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

@black_angel jak gardło? Spałaś? Zdrówka ☀️
Dzisiaj lepiej. Dziękuję💛 Chyba leki pomogły, bo glowa boli tylko jak nią gwałtownie poruszę, mam wrażenie, że obrzęk gardła mniejszy, chociaz boli bardzo prawy migdał. Ale i tak pojade do lekarza, niech decyduje czy leki czy antybiotyk lepiej. Dzisiaj spałam lepiej. Najgorzej, że pogoda z doopy, deszcz i chlodniej jest 🥱

reklama
Jest mi smutno, ze tak mało emocji w związku z 2 kreskami albo chociażby przebijch..ujkami... coś te wiosenne miesiące nie współpracują z naszą płodnością. W lipcu 12 będziemy z mężem obchodzić 15 rocznicę ślubu, będę afirmować, by nam się udało, skoro będzie szansa przed ovu, w dniu ovu i po ovu... może akurat ten m-c da nam szansę jakiej od pół roku nie mieliśmy.

Mualam na nfz sono. Mowili, że kiedyś robili z rtg, ale trzeba było iść do innego budynku wiec sie przełączyli na to. Sono jest szybsz, a diagnostycznie tak samo dobre - tak lekarz powiedział.
Czytalam, że po zwykłym często każą się wstrzymać cykl że staraniami- bo rentgen. A po sono, jeśli się dobrze czujesz - nie plamisz mocno - można od razu, w rym samym cyklu się starać.
u mnie były z RTG i nie miałam żadnych wstrzymywan że staraniami. Nie wiem czy jest lepsze czy gorsze, ale nawet dostałam płytkę i widziałam jak ten kontrast tam przepływa.

Jest mi smutno, ze tak mało emocji w związku z 2 kreskami albo chociażby przebijch..ujkami... coś te wiosenne miesiące nie współpracują z naszą płodnością. W lipcu 12 będziemy z mężem obchodzić 15 rocznicę ślubu, będę afirmować, by nam się udało, skoro będzie szansa przed ovu, w dniu ovu i po ovu... może akurat ten m-c da nam szansę jakiej od pół roku nie mieliśmy.
Eh... Nie mamy aż takiego stażu, ale u nas też praca męża utrudnia starania. Teraz gdy się zdiagnozowałam i ma lekki zaczęłam czuć duża presję, a co za tym idzie stresuje się czy będzie na czas. Wczoraj nie wrócił, dziś też wielka niewiadoma. Mam ogromną nadzieję, że owulacja się nie przesunie i będzie w weekend.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry