Magdalena09
Fanka BB :)
to ja 90, już któreś trzydzieste94 już ostatnie dwudzieste
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja 90, już któreś trzydzieste94 już ostatnie dwudzieste
Rocznik mojego mężato ja 90, już któreś trzydzieste
ale masz młodego mężaRocznik mojego męża
Spełnienia marzeńWitam się o rok starsza Jeju jak ten czas leci. Dopiero był początek roku. Jak już moje urodziny, za 2 dni rocznica ślubu, za tydzień urodziny męża. I ani się obejrzę a już będą święta.
9 dpo to jeszcze wcześnie, nie ma co się nastawiać negatywnieWitam się bielą w 9dpo. Chyba dołączę do czerwonej pierwszej strony
Tak, a ja gówniaraale masz młodego męża
pokaż bo ja idę dziś i szukam inspiracji ta pogoda ostatnio bywa mocno zmienna więc jest szansa i tego Ci życzę, aby jakoś wywiało chmury i było pięknieW czwartek jade w Bieszczady, prognozy pogody na weekend są takie sobie burze i deszcze mam nadzieję, że chociaż jeden dzień uda się zrobić jakąś traskę.
Dziś u mnie 7dpo, idę do kliniki do swojej gin i rozpoczynamy stymulację z następnym cyklem. Wypytam ja też wstępnie o in vitro.
Wczoraj zrobiłam sobie żółte pazy. Muszą być zajebiste skoro po powrocie stary się od razu mną podjarał i nawet nie dał mi zjeść
hahha no faktycznie, jak on mógł sobie wziąć taka gówniare musiała być bardzo zdesperowanaTak, a ja gówniara
Przypomniała mi się wiadomość która Starszy dostał tuż po naszym ślubie od swojej ex: "Widzę że teraz wziąłeś się za gówniany. Szczęścia życzę".