reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Hej wam, ale wstałam niewyspana, ledwo żyje. 🙈 Temperatura wciąż nisko, po cichu liczyłam że owu będzie wczoraj. No nic, ma czas do dziś, jak jutro nie będzie skoku to zacznę sobie włosy rwać z głowy 🤣 Wczoraj zauważyłam też (w końcu) obecność śluzu płodnego, więc coś musi się dziać...

W czwartek jade w Bieszczady, prognozy pogody na weekend są takie sobie 😥 burze i deszcze 😢 mam nadzieję, że chociaż jeden dzień uda się zrobić jakąś traskę.
Dziś u mnie 7dpo, idę do kliniki do swojej gin i rozpoczynamy stymulację z następnym cyklem. Wypytam ja też wstępnie o in vitro.

Wczoraj zrobiłam sobie żółte pazy. Muszą być zajebiste skoro po powrocie stary się od razu mną podjarał i nawet nie dał mi zjeść 😅

W czwartek jade w Bieszczady, prognozy pogody na weekend są takie sobie 😥 burze i deszcze 😢 mam nadzieję, że chociaż jeden dzień uda się zrobić jakąś traskę.
Dziś u mnie 7dpo, idę do kliniki do swojej gin i rozpoczynamy stymulację z następnym cyklem. Wypytam ja też wstępnie o in vitro.

Wczoraj zrobiłam sobie żółte pazy. Muszą być zajebiste skoro po powrocie stary się od razu mną podjarał i nawet nie dał mi zjeść 😅
😂 pokaż bo ja idę dziś i szukam inspiracji 😉 ta pogoda ostatnio bywa mocno zmienna więc jest szansa i tego Ci życzę, aby jakoś wywiało chmury i było pięknie 😊

reklama
Do góry