Brownie1992
Moderator
Nie chcę być pizdą, ale muszę. To wątek kreskowy czy kreskowo-ciężarówkowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja zadam takie pytanie - czy któraś z was ma może kamice nerkową? Jeśli tak, to nie boicie się kolki w ciąży? A może ktoś konsultował to z lekarzem, czy w ogóle duże jest prawdopodobieństwo kolki?
A okazało się, że masz jakieś spore kamyczki czy tylko piasek?Ja mam. Ujawniła mi się po pierwszej ciąży. Ogólnie przed drugą nawet o tym nie myslalam. W drugiej ciąży nie miałam żadnego ataku. Aczkolwiek nigdy nie konsultowałam pod tym kątem
Ja musiałam kupić korek, bo mi potrzebny a samych nie sprzedawali, chyba wiadomo, do której grupy należęNie chcę być pizdą, ale muszę. To wątek kreskowy czy kreskowo-ciężarówkowy ?
Urosło w normie, trzymamy kciuki za kolejny pomiar a progesteron?Hej! Ja już mam wyniki bety: dzisiaj 15,4, rośnie wolno trochę, wg kalkulatora jest ok, ale i tak się zestresowałam. Jeszcze w środę pójdę sprawdzić jak jest
na małych wartościach może wydawać się wolno, a później skoczyHej! Ja już mam wyniki bety: dzisiaj 15,4, rośnie wolno trochę, wg kalkulatora jest ok, ale i tak się zestresowałam. Jeszcze w środę pójdę sprawdzić jak jest
a ile miałaś w piątek przypomnij?Hej! Ja już mam wyniki bety: dzisiaj 15,4, rośnie wolno trochę, wg kalkulatora jest ok, ale i tak się zestresowałam. Jeszcze w środę pójdę sprawdzić jak jest
Jak do wczoraj testowałam to było biało jak śnieg, a dziś już plamię, więc okres jutro. Wpisz mi już kropelke...@julietta2 testowalas?