reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
To ja napisze tylko jeden post i wiecej sie nie odezwe. Ja bym nie brala duphastonu.
Mi tu czuć cp zbyt mocno. Balabym sie, cp to straszne ***** i za nic nie chcialabym tego karmić, nawet na wszelki wypadek. Uważam, ze troche lekko przychodza rady "bierz dupka" jak z tylu glowy kazda ma, ze bedzie dobrze. A może byc niestety różnie.
Przepraszam, musialam być glosem rozsadku. Już wiecej sie nie wypowiadam ❤️
I oczywiście trzymam mocno kciuki, żeby to byla zdrowa ciąża, możecie mnie wtedy lac po dupie.
Głos rozsądku to jedno i pewnie masz rację. Ale głowa staraczki kompletnie nie jest racjonalna niestety. Podziwiam Cię, że jeszcze potrafisz go zachować. Bo ja po moim czasie starań doszłam do takiego kryzysu emocjonalnego, że czuję się wrakiem. I chwytałabym się każdej najmniejszej nadziei.
Nawet gdyby wszystkie znaki na niebie świadczyły, ze to cp.

Głos rozsądku to jedno i pewnie masz rację. Ale głowa staraczki kompletnie nie jest racjonalna niestety. Podziwiam Cię, że jeszcze potrafisz go zachować. Bo ja po moim czasie starań doszłam do takiego kryzysu emocjonalnego, że czuję się wrakiem. I chwytałabym się każdej najmniejszej nadziei.
Nawet gdyby wszystkie znaki na niebie świadczyły, ze to cp.
Ja wrakiem juz bylam :) teraz juz jestem starą, zgorzknialą babą, która wszystko bierze na chłodno.

To ja napisze tylko jeden post i wiecej sie nie odezwe. Ja bym nie brala duphastonu.
Mi tu czuć cp zbyt mocno. Balabym sie, cp to straszne ***** i za nic nie chcialabym tego karmić, nawet na wszelki wypadek. Uważam, ze troche lekko przychodza rady "bierz dupka" jak z tylu glowy kazda ma, ze bedzie dobrze. A może byc niestety różnie.
Przepraszam, musialam być glosem rozsadku. Już wiecej sie nie wypowiadam ❤️
I oczywiście trzymam mocno kciuki, żeby to byla zdrowa ciąża, możecie mnie wtedy lac po dupie.

Jeżeli jeszcze mogę dodać coś od siebie bo się oczywiście zgadzam to - pozamaciczna, pozamaciczną. Ale jeżeli znowu trzeba będzie usunąć jajowód tfu, tfu to kolejnego już nie ma. Zostaje chyba tylko in vitro. Nigdy bym tak swoim zdrowiem nie zaryzykowała

reklama
Jeżeli jeszcze mogę dodać coś od siebie bo się oczywiście zgadzam to - pozamaciczna, pozamaciczną. Ale jeżeli znowu trzeba będzie usunąć jajowód tfu, tfu to kolejnego już nie ma. Zostaje chyba tylko in vitro. Nigdy bym tak swoim zdrowiem nie zaryzykowała
nawet jeśli będzie to pozamaciczna to kolejnego naturalnego poczęcia nie biorę pod uwagę :) i z in vitro tez może być CP 🤷‍♀️

Do góry