LadyCaro
Fanka BB :)
Ja sie czuje mlodo, ale w staraniach to juz stara wygaJaką starą babą? Ty młoda dupa jesteś! Ja jestem starsza od Ciebie, a czuję się na 18
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie czuje mlodo, ale w staraniach to juz stara wygaJaką starą babą? Ty młoda dupa jesteś! Ja jestem starsza od Ciebie, a czuję się na 18
ja bym podjęła ryzyko i zaczęła łykać duphaston trzymam kciukiJa pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!
31.05 Beta 10.33 prog 4.79
Dziś Beta 33.67 prog 8.44
Ja mam pytanie odnośnie cp - dlaczego duphaston mógłby zaszkodzić jeśli okazało by się że jest jednak cp? Wiem, że podtrzyma dłużej ciążę i ona się bardziej rozwinie, ale bez niego i tak się musi rozwinąć, do czasu, aż można stwierdzić, że to cp. Według mnie ważna jest częsta kontrola poziomu bety i usg, aby jak najszybciej mieć jasność sytuacji i w razie co zadziałać. Jeśli źle myślę, to proszę poprawcie mnie.
A każda cp roni się sama jak nie jest podtrzymywana?Jest coś takiego jak poronienie trąbkowe - czyli można poronić CP ale nie w momencie kiedy urośnie duża nie tam gdzie trzeba. Tak samo nie zawsze trzeba usuwać jajowód jeżeli usunie się ją odpowiednio wcześnie. Można to zrobić na dwa sposoby - jeden to wycięcie tylko ciąży i szycie jajowodu, drugi to tak jak ja miałam podanie leku o nazwie metotreksat.
Dodam, że obecnie jestem w prawidłowej ciąży z tego danego jajowodu co CP
No, ja się staram nie wstawać od razu, raczej leżę sobie z 10 min, albo trochę więcej , kiedyś robiłam tą świecę, teraz ograniczyłam się do poduszki podkładanej pod dupęSkoro już pojawił się temat "strategii" to jak z tym trzymaniem nóg w górze/leżeniu po? Bo też niby nic nie daje i podobno plemniory praktycznie od razu się dostają gdzie trzeba ale zawsze jakoś czuję strach po seksie wstawać
Leżycie czy raczej nie zwracanie na to większej uwagi?
Masz sprawdzony przelis na foccacie?ze slodkich rzeczy to: plesniak i rogaliki francuskie z dzemem/nutella
Wytrawne: focaccia, mini burgery wege(z serami), deski serow, slimaki francuskie 2 rodzaje i salatke z makaronu z zupek chinskich z porem, pieczarkami i kukurydza
Co do snów, mojemu chłopu jak sni sie ze go zdradziłam to budzi sie na wkurwie i ma focha caly dzienZrobiłaś mu awanturę? Mi kiedyś też się śniło coś podobnego, a on potem dziwił się, że jestem obrażona.