Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, ja też zaraz idę podlewać u nas rośnie lubczyk, rabarbar, kalarepa, są zaczątki pomidorów
Też mam pomidorki uwielbiam takie prosto z krzaczkaSuper, ja też zaraz idę podlewać u nas rośnie lubczyk, rabarbar, kalarepa, są zaczątki pomidorów
Ja mam podobne poletko! Tez mam folie i kawalek gruntu obok ale ja pod folia mam warzywa
Ja pierdole… dziewczyny!!! I co ja mam począć!!
31.05 Beta 10.33 prog 4.79
Dziś Beta 33.67 prog 8.44
Kurła.....propo snów
Śniło mi się dziś, że mój mąż zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką i nawet nie czuł wstydu
i tak tez chyba zrobię… kto nie ryzykuje ten nie pije szampanaJa bym chyba zaryzykowała i zaczęła brać ten duphaston.. Beta pięknie urosła i ten prog tez nie najgorszy..
Trzymam bardzo mocno kciuki, aby to była zdrowa, dobrze rozwijająca się ciążai tak tez chyba zrobię… kto nie ryzykuje ten nie pije szampana