reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To skoro już takie chętne 😏😏 jesteście... to może macie jakiś fajny sposób na szpinak?? Posiałam w ogrodzie i teraz mam piękny baby szpinak.. muszę go jakoś przetworzyć
Naleśniki ze szpinakiem i feta. I roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami.
Nie wiem jakby wyszła tarta szpinakowa bo ja robie z mrożonego.

reklama
To skoro już takie chętne 😏😏 jesteście... to może macie jakiś fajny sposób na szpinak?? Posiałam w ogrodzie i teraz mam piękny baby szpinak.. muszę go jakoś przetworzyć
Ja często biorę liście szpinaku i duszę je w garnku i jemy je z mięskiem, ziemniakami/ryżem/kaszą do obiadu w ramach surówki 😍 Szpinak wygląda mało apetycznie (bo zwiędnięty), ale my z małżem go uwielbiamy 💞

Dziewczyny podały super przepisy a ja jeszcze od siebie dorzucę, że często robię zielone koktajle :) Np. szpinak, banan, jabłko, woda - blendujesz i pijesz :)

reklama
Do góry