Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam niestety dupiaty weekend bo dziś idę na noc, jutro wolne a w niedziele na rano generalnie pracuje w systemie 12h rano, noc, dwa dni wolnego, ale ze trochę nam się zaczęli ludzie buntować w komisariacie to pracujemy bez zachowania wolnego między służbami i łatamy dziury jak się tylko daJejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cyklu Urodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującego Ale owulaczki powoli ciemnieją także nadziei nie tracę
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało
Jakie macie plany na weekend?
Gratulacje! No i pięknie się miesiąc zaczynaO żesz Ty w mordę!!… @Bolilol, szukaj najbliższego dozu
ze slodkich rzeczy to: plesniak i rogaliki francuskie z dzemem/nutellaCo tak będziesz smacznego robiła?? Bo ja oprócz ciąży, aformuję jedzenie
Podrzuć przepis na sałatkę z makaronem mój czeka kilka miesięcy aż znajdę wenę. A z przepisem z polecenia może w końcu się udaze slodkich rzeczy to: plesniak i rogaliki francuskie z dzemem/nutella
Wytrawne: focaccia, mini burgery wege(z serami), deski serow, slimaki francuskie 2 rodzaje i salatke z makaronu z zupek chinskich z porem, pieczarkami i kukurydza
Jeżeli o mnie chodzi, to zwykle trzymam się do 12dpo potem już sikańce na potęgęWgl w którym dc zaczynacie testować ?
Aplikacja dozja najchetniej to zaczęłabym od 1dpo ale te 8dpo jest rozsądniejsze wiec od 8dnia ciśne dwa dziennie- rano i wieczorem aż do okresu
Dziewczyny a przez jaką strone zamawiajcie doz bo się napaliłam Chciałam przez Allegro ale chyba nie ma
Ja z chęcią jem arbuza... ale taki prosto z lodówy. BleeOstatnio na wątku majowym ktoś zajadał arbuza prosto z lodówki ja właśnie tak sobie teraz jem a mój M jest dziwny- nie lubi arbuza nie znam innej osoby oprócz niego, która by go nie lubiła
Ja mam płodny tak około 3 dni a potem szczyt śluzu 2 dni i nagle bum kremowy i wtedy zawsze zaznacza mi ovu albo paski wychodzą mi dzień przed szczytem.Cały czas mówicie o śluzie... podpowiecie mi coś? Ja mam owulacje około 16 dc a śluz zaraz po okresie 10dc... leci około 2 dni a potem jak to zwykle u mnie - sahara czy to jest ok? Zawsze mnie to zastanawiało, że nie zgrywa się to w czasie .. jak u was?