reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Jejku, nadrobiłam XD witam się z wami w czerwcowy wieczór 😎
Gratuluję @Tralalala25 i trzymam kciuki za @997tennumertoklopoty 🩵
Ja jestem urodzona rok i 5 dni po ślubie, czyli zaskoczyło przy trzecim cyklu 😅 Urodziłam się w urodziny mamy. Rodzice wiedzą, że się staramy i byłam taka przybita, jak się nie udawało na początku, to mama mnie pocieszała, że przecież im też nie wyszło za 1 razem 😬
U mnie dzisiaj 11dc, robię testy domowe laboratorium od 3 dni tak do sprawdzenia dla siebie, skoro ginka mi powiedziała, że nie ma w żadnym jajniku pęcherzyka dominującego 😒 Ale owulaczki powoli ciemnieją 😬 także nadziei nie tracę 💛
Ale wczoraj kuł mnie troszkę prawy jajnik i był śluz płodny, a dzisiaj tak było z lewym!
Wypiłam 2 razy zioła ojca sroki na pobudzenie jajników i może to zadziałało 🤔
Jakie macie plany na weekend? 💞
ja mam niestety dupiaty weekend bo dziś idę na noc, jutro wolne a w niedziele na rano 🤦‍♀️🤣 generalnie pracuje w systemie 12h rano, noc, dwa dni wolnego, ale ze trochę nam się zaczęli ludzie buntować w komisariacie to pracujemy bez zachowania wolnego między służbami i łatamy dziury jak się tylko da 🤦‍♀️

Co tak będziesz smacznego robiła?? Bo ja oprócz ciąży, aformuję jedzenie 😅
ze slodkich rzeczy to: plesniak i rogaliki francuskie z dzemem/nutella
Wytrawne: focaccia, mini burgery wege(z serami), deski serow, slimaki francuskie 2 rodzaje i salatke z makaronu z zupek chinskich z porem, pieczarkami i kukurydza :)

ze slodkich rzeczy to: plesniak i rogaliki francuskie z dzemem/nutella
Wytrawne: focaccia, mini burgery wege(z serami), deski serow, slimaki francuskie 2 rodzaje i salatke z makaronu z zupek chinskich z porem, pieczarkami i kukurydza :)
Podrzuć przepis na sałatkę z makaronem ❤️ mój czeka kilka miesięcy aż znajdę wenę. A z przepisem z polecenia może w końcu się uda 🥰

Ostatnio na wątku majowym ktoś zajadał arbuza prosto z lodówki 🥰 ja właśnie tak sobie teraz jem 🍉 a mój M jest dziwny- nie lubi arbuza 😒 nie znam innej osoby oprócz niego, która by go nie lubiła 🙈

reklama
Cały czas mówicie o śluzie... podpowiecie mi coś? Ja mam owulacje około 16 dc a śluz zaraz po okresie 10dc... leci około 2 dni a potem jak to zwykle u mnie - sahara ☀️ czy to jest ok? Zawsze mnie to zastanawiało, że nie zgrywa się to w czasie .. jak u was?
Ja mam płodny tak około 3 dni a potem szczyt śluzu 2 dni i nagle bum kremowy i wtedy zawsze zaznacza mi ovu albo paski wychodzą mi dzień przed szczytem.

Do góry