Kosinka94
Moderator
No widać kreseczkęCo o tym mysleć? Jestem 5dpt, mialam sie testować 3.07, ale nie wytrzymałam Zobacz załącznik 1541971
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widać kreseczkęCo o tym mysleć? Jestem 5dpt, mialam sie testować 3.07, ale nie wytrzymałam Zobacz załącznik 1541971
Nic Wam się nie stało?
Ja to od kiedy się staramy, byłam co chwilę chora. A to przeziębienie, a to wymioty.. Już krzyczałam na M, że jego sperma jest dla mnie toksycznaJa pier... dopadła mnie infekcja intymna. Zaraz mnie rozniesie.
Nie miewałam ich a teraz odkad się staramy już drugi raz
Taaak... dziwnym trafem obyło się nawet bez upadku... chociaż mój M krzywo na mnie patrzy, mówi, że oszukuję i jest pewny, że od "normalnego" użytkowania takie coś by się nie zadziało, a wgl bez szwanku dla nas, to już całkiem niemożliwe. Myśli, że coś kręcęNic Wam się nie stało?
a może poprzednia niedoleczona?Ja pier... dopadła mnie infekcja intymna. Zaraz mnie rozniesie.
Nie miewałam ich a teraz odkad się staramy już drugi raz
Ty co miesiąc masz podwójne owulacjeWróciłam od gina, nic niepokojącego nie widać. Jedno ciałko żółte w lewym jajniku, drugie ciałko żółte w prawym jajniku. Całe szczęście torbieli nie ma.
co drugi w poprzednim cyklu było normalnie jedno ciałko żółteTy co miesiąc masz podwójne owulacje