reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀
A co w ogóle szykujesz? Tylko ciasto czy też jakąś kolację?

Ja sie bawie nowym telefonem, który mi dziś przyszedł :D
A poza tym byliśmy u znajomych, którzy mają półroczne dziecko i trochę pobujałam <3
Mały taki słodki, ciągle się śmiał i był taki radosny :)
i jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?😄

Ja byłam u Siostry i jej bąbli - Mała ma 10 miesięcy, a Mały ma 2 latka 😂 moja Siostra wykończona, dziś znów jej łzy ocierałam😒 domyślam się, że jej ciężko, jeszcze się gryzie z naszą mamą bo jest jej kalką 100% i żadna nie odpuści🙄 ale dla mnie te dzieci takie cudowne 🥹 kocham je 😍😍😍😍 a dziś nawet Mały na moje miłosne wyznanie odpowiedział „kocham ciebie tez kasiu ja” miałam wzrusz 🥹🥹🥹

o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀
Jest dobre ciacho:
Biszkopt kakaowy
Galaretka zmiksowana z truskawkami
Bita smietana ubita - do niej dodajesz tą galaretkę z truskawkami

Na biszkopt polówki truskawek, na to ubitą śmietanę z tą galaretką i powstaje pianka i na to mozna np klesy bitej, albo ciastka, albo czekolade gorzką startą na wiórki

i jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?😄

Ja byłam u Siostry i jej bąbli - Mała ma 10 miesięcy, a Mały ma 2 latka 😂 moja Siostra wykończona, dziś znów jej łzy ocierałam😒 domyślam się, że jej ciężko, jeszcze się gryzie z naszą mamą bo jest jej kalką 100% i żadna nie odpuści🙄 ale dla mnie te dzieci takie cudowne 🥹 kocham je 😍😍😍😍 a dziś nawet Mały na moje miłosne wyznanie odpowiedział „kocham ciebie tez kasiu ja” miałam wzrusz 🥹🥹🥹
bardzo dobrze :D ja wiem, ze jest 100 lat do tyłu ale jaram sięodblokowywaiem na odcisk palca... 😅

reklama
Do góry