reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀
A co w ogóle szykujesz? Tylko ciasto czy też jakąś kolację?

Ja sie bawie nowym telefonem, który mi dziś przyszedł :D
A poza tym byliśmy u znajomych, którzy mają półroczne dziecko i trochę pobujałam <3
Mały taki słodki, ciągle się śmiał i był taki radosny :)
i jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?😄

Ja byłam u Siostry i jej bąbli - Mała ma 10 miesięcy, a Mały ma 2 latka 😂 moja Siostra wykończona, dziś znów jej łzy ocierałam😒 domyślam się, że jej ciężko, jeszcze się gryzie z naszą mamą bo jest jej kalką 100% i żadna nie odpuści🙄 ale dla mnie te dzieci takie cudowne 🥹 kocham je 😍😍😍😍 a dziś nawet Mały na moje miłosne wyznanie odpowiedział „kocham ciebie tez kasiu ja” miałam wzrusz 🥹🥹🥹

o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀
Jest dobre ciacho:
Biszkopt kakaowy
Galaretka zmiksowana z truskawkami
Bita smietana ubita - do niej dodajesz tą galaretkę z truskawkami

Na biszkopt polówki truskawek, na to ubitą śmietanę z tą galaretką i powstaje pianka i na to mozna np klesy bitej, albo ciastka, albo czekolade gorzką startą na wiórki

i jak wrażenia z pierwszych chwil zabawy?😄

Ja byłam u Siostry i jej bąbli - Mała ma 10 miesięcy, a Mały ma 2 latka 😂 moja Siostra wykończona, dziś znów jej łzy ocierałam😒 domyślam się, że jej ciężko, jeszcze się gryzie z naszą mamą bo jest jej kalką 100% i żadna nie odpuści🙄 ale dla mnie te dzieci takie cudowne 🥹 kocham je 😍😍😍😍 a dziś nawet Mały na moje miłosne wyznanie odpowiedział „kocham ciebie tez kasiu ja” miałam wzrusz 🥹🥹🥹
bardzo dobrze :D ja wiem, ze jest 100 lat do tyłu ale jaram sięodblokowywaiem na odcisk palca... 😅

reklama
Do góry