reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Bo przez egzamin mam sporo zaległości. Wszystko poprzekładane na zaś. A poza tym trzeba budżet domowy trochę podbić, bo zaraz się zacznie multum wydatków: wakacje, in vitro, samochód 😉
Obyś szybko się wygrzebała z tej roboty 🤞
A co do kasy- też ostatnio cisne nadgodziny , bo wiecznie jej mało, a potrzeby ogromne 🙈🤷‍♀️

reklama
Póki co biszkopt 😁 Jutro będę improwizować ciąg dalszy 😉
o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀

reklama
o tej porze roku idealnie do biszkoptu wjedzie bita śmietana plus truskawki/maliny/inne owoce i galaretka😅 ja właśnie myślę co ogarnę na weekend bo babcia Starego wyprawia imieniny , a że jest po 90tce to my wszystko szykujemy😀
Hm... A ja myślałam o kremie czekoladowym i wiśniach. Ale może faktycznie pójdę w klasykę? Okaże się jutro. Dzięki za podpowiadajkę 😊

Do góry