Avy
Fanka BB :)
Nic!żadnych szaleństw z kolorem za nastolatki?
Może dlatego, że jedna koleżanka mnie kiedyś zapytała jakiej farby używam do włosów, bo to taki fajny kolor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic!żadnych szaleństw z kolorem za nastolatki?
Miewam podobne akcje kilka dni przed @ , niestetyOjj dziś wleciało mi jakieś obżarstwo, zjadłam loda, dobilam chipsami i dopchalam Oreo jutro basen
Tak biorę 2 razy dzienniw więc to daje nadzieję że jest ok tym bardziej że rośnie też ☺Pięknie przyrosło
Progesteron taki tam, no ale to początek, w normie jest, a Ty z tego co pamietam bierzesz dupka? Czyli git️️
Moj czarny, ja z natury ciemna blondynka a od zawsze farbowana na ciemno, poza dwuletnim epizodem blond, a nasze dzieci są :Ruda górą
BTW, ja jestem brunetka mój mąż blondynem i mój chłop panicznie się boi, że nasze dziecko będzie rude
Ja piekę ciastoCo jest trzonujecie czy śpicie?
Ja dzisiaj nie mam siły na trzona padam na twarz po siłowniCo jest trzonujecie czy śpicie?
Idealna pora na wypiekiJa piekę ciasto