G
guest-1688164416
Gość
Pisałam wyżej! Jest dobrze pomimo poronieniaJak się czujesz? Jak sytuacja u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam wyżej! Jest dobrze pomimo poronieniaJak się czujesz? Jak sytuacja u Ciebie?
Kolor włosów się zgadzaJeśli dobieramy na zasadzie przeciwieństw to spoko
O kurcze mam problem z netem ciężko mi coś otworzyć. Przykro mi ale trzymam kciuki ❤Pisałam wyżej! Jest dobrze pomimo poronienia
To ja blondyna Po tym deszczu to nawet loki mi się zrobiłyKolor włosów się zgadza
no dobra, będę rudąTo ja blondyna Po tym deszczu to nawet loki mi się zrobiły
Ale duszę masz, nie?no dobra, będę rudą
A tak się zastanawiam, czy po półrocznej stymulacji jest jakaś szansa na powrót naturalnych owulek, w wypadku kiedy ich nie miałaś wcześniej? Chodzi mi o to czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że te jajniki stymulowane przez dłuższy czas mogą " zaskoczyć" ??To ja wreszcie poczułam wolność! Zero tabsów, zero liczenia dni cyklu, zero oczekiwania owulacji, zero stymulacji i innych cudów. Wolność! Dawno tak nie miałam
jesteś blondynką? Nigdy, zawsze sobie wyobrażałam Ciebie jako brunetke!!To ja blondyna Po tym deszczu to nawet loki mi się zrobiły
nie znam takiego słowaAle duszę masz, nie?
Nie, stymulacja nie ma nic do tego. Ale jest szansa, że dieta i odchudzanie zadziałają i owulacje się pojawią. Według statystyk po około dwóch latach diety i zrzucenia minimum 5% masy ciała, utrzymanie prawidłowego BMI, mogą się pojawić owulację przy PCOS.A tak się zastanawiam, czy po półrocznej stymulacji jest jakaś szansa na powrót naturalnych owulek, w wypadku kiedy ich nie miałaś wcześniej? Chodzi mi o to czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że te jajniki stymulowane przez dłuższy czas mogą " zaskoczyć" ??