reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
ja już naprawdę nie mam sił na czekanie aż będę mieć jakąkolwiek szanse na zajscie w ciążę, nic innego nie robię od 13 lutego ;)
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

nospa jest bezpieczna i w razie potrzeby można ją wziąć nawet w ciąży 😉
Wiecie, ja "taki łepol staraczki" myślę sobie, że te skurcze pchają zarodek w str macicy, wezmę nospę, skurcze ustąpią i się zaraz zaimplantuje mi tam gdzie nie trzeba, wiecie w razie gdyby coś tam było, i to się nazywa shizaaaa na całego.

Tak jeszcze co do tej nospy, to oczywiście nie chodzi mi o to że lekko brzuch zaboli i od razu trzeba łykać tabletkę, zwłaszcza w ciąży. To jest na wypadek jak skurcze są naprawdę silne, najlepiej po konsultacji z lekarzem. Pozwolę sobie wkleić link to można poczytać że nie zawsze warto od razu sięgnąć po tabletkę gdy bol jest znosny😉

Hej dziewczyny! Dużo z Was pytało co u mnie, u niektórych ciekawość u niektórych troska… ohhh! No wiec wywróżona ciąża pozamaciczna stety albo niestety nie pykła. Tydzień przed serduszkiem poroniłam. Jest spoko! No bo jednak kamień z serca jajowod klasa i jest dobrze! W niedziele złapały mnie bóle z lewej strony i zaczęłam panikować ze może jednak gdzieś się druga CP ukryła mimo poronienia i trafiłam do szpitala. Dziś już wyszłam! Do sedna, co mnie bolało. Bolała mnie nowa owulacja 🤷‍♀️ są trzy pecherzyki dominujący 19mm, lekarz mówi żeby wracać do domu i działać bo są ogromne szanse na powodzenie bo organizm pamięta ciąże. A ja nie wiem, myśle zastanawiam się, jutro mąż wraca z pracy o będziemy główkować czy iść za ciosem czy odczekać 🤷‍♀️ Dziękuje, ze o mnie pamiętałyście! Jestem cały czas w kontakcie z naszą kochaną @black_angel która również dała mi dużo wsparcia i pisała, że się interesujecie co u mnie. Psychicznie jest spoko! Jestem chyba trochę gruboskórna. Nie było serduszka wiec podeszłam do tego na lajcie, bałam się CP, nie było CP wiec mimo wszystko uważam to za taki mój mały staraczkowy sukces :) życzę Wam dużo końcowo czwerwcowych kresek a jak nie to wakacyjnych seksów z dwoma kreskami!

reklama
Do góry