reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Jaki fotel? Pochwal się :)
Jeszcze nie wybrany, ale nic spektakularnego. To nie będzie gamingowy fotel za grube hajsy. Myśle o czym do 1000zl.
Jak macie do polecenia coś co ładnie estetycznie wyglada i jest ergonomiczne to przyjmę propozycje.
Zielona ma więcej kwasu foliowego ponoć🙂
Bób ma od cholery kwasu foliowego. 100g bobu to dziennie zapotrzebowanie kwasu foliowego. Ja jestem team bob, fasolka szparagowa z bułka tarta, kalafior i kukurydza w kolbach. Lato trwaj!
Jak gotujecie bob lub kukurydze to polecam do gotującej wody dodać łyżeczkę cukru. Gwarantowana dodatkowa chrupkość :)

reklama
Też wole żółta. Ale się najadłam pod korek, byłam strasznie głodna i zawsze po treningu mam „dobra tam, przecież wolno”. I teraz leze brzuchem do góry, a wokół mnie chaos :D

Co do foteli biurowych polecam firmę Elzap
ja po ćwiczeniach najadłam się śledzi. Uważam, że śledzie to pokarm pyszny i obrzydliwy jednocześnie. Tak samo jak marynowane grzyby.

Jeszcze nie wybrany, ale nic spektakularnego. To nie będzie gamingowy fotel za grube hajsy. Myśle o czym do 1000zl.
Jak macie do polecenia coś co ładnie estetycznie wyglada i jest ergonomiczne to przyjmę propozycje.

Bób ma od cholery kwasu foliowego. 100g bobu to dziennie zapotrzebowanie kwasu foliowego. Ja jestem team bob, fasolka szparagowa z bułka tarta, kalafior i kukurydza w kolbach. Lato trwaj!
Jak gotujecie bob lub kukurydze to polecam do gotującej wody dodać łyżeczkę cukru. Gwarantowana dodatkowa chrupkość :)
No to ja z 250 g zeżarłam tego bobu😱
Też kocham kalafior i kukurydzę, ja mam tipa, że jak gotuje kalafior, to dolewam troszkę mleka do niego, wtedy nie staje się gorzki.

Ja mam dwa (jeden z firmie, drugi w domu) Diablo Chairs X-horn. Taki:
1687893402057.png

Bardzo polecam. Chyba mieści się w Twoim budżecie. Poduszka pod plecy jest spoko. Tą pod głowę mam założoną rogami do dołu i też jest spoko. Fajna regulacja.
Mój chłop też ma fotel tej firmy (inny model) i też jest zadowolony. Mamy je już ładnych kilka lat i nic się nie dzieje.

reklama
Do góry