reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Ja dzisiaj powtarzałam wyników bety, zobaczymy czy będzie wzrost czy nie....
A Dziewczyny mam pytanie czy brałyście/bierzecie jakieś leki teraz na początku ciąży w tych pierwszych tygodniach jak to u was wygląda?

reklama
A Dziewczyny mam pytanie czy brałyście/bierzecie jakieś leki teraz na początku ciąży w tych pierwszych tygodniach jak to u was wygląda?
Z takim pytaniem może przejdźmy na marcowe mamy, abyśmy nie spamowały tu niepotrzebnie dziewczyną na takie tematy :)

Dzień dobry, a kto miał cały weekend wolny i deszczowy,a poniedziałek zapowiada się pięknie i cały dzień pracuje,zgadnijcie 🫠
Pytanie z innej beczki,dziewczyny jakie macie objawy owu poza śluzem ?
Obolałe ciało... dziś wstałam właśnie z takim uczuciem. Czuję miednicę, jakby wczoraj był wspaniały sex, niestety nie bylo. Mąż mówił, zsbym obudziła go za godz ale nie chcialam go juz budzić, ewidentnie nie miał ochoty i tak to właśnie niestety jest. A ja mam dziś chyba owulkę, paski się skończyły, więc pewności brak, ale temperatura najnizsza z całego cyklu.🙆‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230626_075024_Flo.jpg
    Screenshot_20230626_075024_Flo.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 48
Ja biorę witaminy pueria uno, jest do 12 tyg. Więc tego nie zmienię, po 12 tyg jest pueria duo.

Obolałe ciało... dziś wstałam właśnie z takim uczuciem. Czuję miednicę, jakby wczoraj był wspaniały sex, niestety nie bylo. Mąż mówił, zsbym obudziła go za godz ale nie chcialam go juz budzić, ewidentnie nie miał ochoty i tak to właśnie niestety jest. A ja mam dziś chyba owulkę, paski się skończyły, więc pewności brak, ale temperatura najnizsza z całego cyklu.🙆‍♀️🤷‍♀️
Kurczę wcześniej nie przyglądałam się tak objawom,a od wczorajszego wieczora czuje ciągniecie po obu stronach podbrzusza,że jak kicham to mnie zgina 😂
Oby to była owulacja a nie jakieś dolegliwości związane z krwawieniem
Miednice również lekko czuje,ale u mnie seks byl w piątek i sobotę wieczorem,jeśli to owulacja mam nadzieje ze wystarczy,bo mój w delegacji do końca tygodnia

Kurczę wcześniej nie przyglądałam się tak objawom,a od wczorajszego wieczora czuje ciągniecie po obu stronach podbrzusza,że jak kicham to mnie zgina 😂
Oby to była owulacja a nie jakieś dolegliwości związane z krwawieniem
Miednice również lekko czuje,ale u mnie seks byl w piątek i sobotę wieczorem,jeśli to owulacja mam nadzieje ze wystarczy,bo mój w delegacji do końca tygodnia
To identycznie jak u nas czwartek, piatek i sobota , wczoraj nic. Ale dziś nie popuszczę 😁😆😅 będzie poprawka. Ale już główka pracuje, ze to wczoraj powinno być a nie było ehhh ta głowa.

Nie lubię też takich wizyt gdzie goście nie potrafią pójść do domu o cywilizowanej godzinie
Goście to jedno, ale gospodarze, którzy kurtuazyjnie przedłużają wizytę to drugie. Ja musiałam oduczyć tego moja mamę i pokazać jej, zachowanie, które robi. Ktoś mówi, że jedzie a ona „a gdzie pojedziesz, co będziesz w domu robić” albo wstaje i herbatę robi. A później „jaka jestem zmęczona po tych gościach”. 😅 i ja widziałam, że to jest kurtuazyjne. Nie jest samotna czy cokolwiek aby na sile kogoś zatrzymywać.

Goście to jedno, ale gospodarze, którzy kurtuazyjnie przedłużają wizytę to drugie. Ja musiałam oduczyć tego moja mamę i pokazać jej, zachowanie, które robi. Ktoś mówi, że jedzie a ona „a gdzie pojedziesz, co będziesz w domu robić” albo wstaje i herbatę robi. A później „jaka jestem zmęczona po tych gościach”. 😅 i ja widziałam, że to jest kurtuazyjne. Nie jest samotna czy cokolwiek aby na sile kogoś zatrzymywać.
O tak! Ostatnio byliśmy w gościach i się oburzyli jak za trzecim razem już wstałam, wzięłam kluczyki i nara.

reklama
Dzień dobry w poniedziałek :)
Ja cały weekend byłam w skałach i łoiłam do upadłego. Akurat w 100% damskim gronie, więc było super pięknie. W sobotę wieczorem posiedziałyśmy przy ognisku, prosecco, joga, pogaduchy.
Dziś jestem turbo zmęczona, ale jest ogromna satysfakcja z kolejnych trudnych dróg, które zrobiłam.

Bardzo nie chce mi się pracy, biura, dorosłości, ale dobrze, że ta praca jest <3

Gratuluję Kreskom i trzymam kciuki za dziewczyny w tym tygodniu :) A owulującym pysznego seksu :)

Do góry