reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

To fajnie, że masz w pobliżu sklep. Ja zyjac na wsi nie lubię takich spontanicznych spędów. Lubię szykować jedzonko i lubię kiedy ktoś nas odwiedza. Za to zazwyczaj na spontanie mam pustą lodówkę i jest mi głupio, ze nie mam do zaoferowania nic oprócz alkoholu 🤣
My też na wsi, ale miasto obok jest lidl właśnie, do którego nie mamy daleko, bo 5 minutek autem 😬

reklama
U nas generalnie szybka akcja, bo okazało się, że oprócz moich rodziców przychodzą jeszcze dzisiaj do nas dziadkowie, moja siostra z chłopakiem, pewnie teście przyjdą, skoro mieszkają w tym samym domu, tylko na dole i pewnie wpadnie siostra od męża z rodzinką, bo mieszkają dom obok 😬 także 15 ludzi na chacie, dobrze, że lidl otwarty 😂😂😂
ja właśnie czekam na Starego pod lidlem😂 bo byliśmy na przejażdżce rowerowej 25km i nie wzięliśmy blokady, a naszło nas/no dobra mnie😅 na sałatkę z krewetkami i mango i poszedł na zakupy a ja pilnuję rowerów 😃

To fajnie, że masz w pobliżu sklep. Ja zyjac na wsi nie lubię takich spontanicznych spędów. Lubię szykować jedzonko i lubię kiedy ktoś nas odwiedza. Za to zazwyczaj na spontanie mam pustą lodówkę i jest mi głupio, ze nie mam do zaoferowania nic oprócz alkoholu 🤣
Dla mnie nie ma problemu

My w niedziele klasycznie na rowerach z mężem.
Ale wiecie co w jednym momencie tak opadlam z sil, ze musialam cokolwiek zjeść na ten tychmiast! Dramat

Mamy w planie zakup rowerów, ale u nas mega górki i nie wiem jak damy radę 🙈 w sumie ja to mniejszy problem, ale Starszy bardzo nieporuszony jeśli chodzi o takie aktywności.

Ostatnia edycja:
reklama
My w niedziele klasycznie na rowerach z mężem.
Ale wiecie co w jednym momencie tak opadlam z sil, ze musialam cokolwiek zjeść na ten tychmiast! Dramat
Hmm ale że tak jakby cukier Ci spadł i to dlatego? Jadłaś śniadanko przed wyjściem z domu? Czy po prostu mega wycisk sobie daliście?

Do góry