Kotciara
Moderator
nie masz może jakiegoś innego testu?Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie masz może jakiegoś innego testu?Tak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65
Trzymam kciuki żeby rosła beta, a ta kreska nie była zastrzykowaTak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65
Na innym nie wyszło nic, ale on jest jakiś tani z allegro i po ovitrelle jak nim robiłam to też mega różnica była w Widoczności niż na tych z DOZnie masz może jakiegoś innego testu?
To beta tak szybko rośnie?oj możesz się zdziwić, mogłaś wyłapać sam początek a jutro może być spokojnie przyrost o 1000%
To ja może trochę zarzucę temat... używacie może kubeczków menstruacyjnych? Sprawdzają wam się??
polecam Facelle, ale te bez obudowy, same paseczki - wyłapują nawet niskie bety i bez problemu dostaniesz w rosskuNa innym nie wyszło nic, ale on jest jakiś tani z allegro i po ovitrelle jak nim robiłam to też mega różnica była w Widoczności niż na tych z DOZ
tzn. abyś się też nie nastawiała, że tak musi być ale na początku beta lubi bardzo szybko rosnąć, zresztą skoro startuje od 0 to chcąc nie chcąc potrafią wychodzić naprawdę duże te pierwsze przyrostyTo beta tak szybko rośnie?