reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
To ja może trochę zarzucę temat... używacie może kubeczków menstruacyjnych? Sprawdzają wam się??

Kilka razy używałam, ale tylko jak byłam w domu, bo nie wyobrażam sobie opróżniać i myć tego kubeczka w publicznej toalecie. 😅 No i zawsze jak chciałam użyć, to jak pomyślałam, że muszę go wygotować to mi się odechciało. :D Ogólnie super trzymał i był niewyczuwalny jak tampon, więc był całkiem okej.

reklama
Gratulacje dziewczyny @Kotciara i @AnnMar88 🩷
Co do telefonu, to teraz mam iPhone 13. Przed IP miałam Xiaomi i sprawdzał mi się, ale potrzebowałam jakiejś zmiany 😅 Mąż jest wierny od 3 modeli Xiaomi, moja mama ma, teściowa i teść. Mąż ma bodajże poco x5 pro, wszyscy sobie chwalą te telefony.
Tak jak wcześniej pisałam, byliśmy wczoraj na dniach miasta 😅 Udało mi się dotrwać do końca, bo na ostatnim koncercie zależało mi najbardziej- na Chylińskiej 🫣 Dała super koncert, te jej darcie ryja jak zwykle zrobiło furorę XD Wróciliśmy bezpiecznie do domku, mężowi się jeszcze zachciało trzonować (o prawie 1 w nocy! 😱) Póki co nie robię owulaków, ale może powinnam, bo dzisiaj miałam troszkę płodnego śluzu z rana (9dc) 🤔
Dzisiaj po południu przychodzą rodzice, wiec kawka i ciasteczko w rodzinnym gronie 😎
Miłego dnia 😘🥰

Do góry