reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

I nie przecieka Ci on??
Ja myślę na przestrzeni dwóch lat miałam trzy kubeczki. Pierwszy, bardzo polecany po prostu masakra. Był tak sztywny, że okropnie bolał. I do tego ciekło ze mnie. Potem kupiłam zwykły facelle mniejszy i większy... I one są dla mnie niewyczuwalne, bardzo wygodne, ale też nieszczelne 🤣 niby wystarczy użyć wkładki, ale to dla mnie mija się z celem wtedy...
Nie przeciekały mi, a jeden mam właśnie rosmannowski, a drugi jakiś inny, ale nie pamiętam. Może kwestia złego założenia?

reklama
Nie przeciekały mi, a jeden mam właśnie rosmannowski, a drugi jakiś inny, ale nie pamiętam. Może kwestia złego założenia?
Wydaje mi się, że wszystko robię ok... próbowałam kilku sposobów i mam wrażenie, że jest dobrze umiejscowiony ale i tak cieknie.. zastanawiam się czy zrobić podejście do trzeciej firmy i kupić fun factory. Bardzo polecają.
Chociaż nie wiem po co, skoro 4 lipca mam zamiar wysikać dwie kreski 🤷‍♀️

Hejka Dziewczyny zrobiłam betę w sobotę, nie wytrzymałam do 27.06 i ...wynik 50,62. Oczywiście nadanie powtórzę w poniedziałek, ale nie jestem w stanie w to uwierzyć....
Gratulacje ❤️🤞

Dziś też coś widać 😳 ledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
Widzę, widzę 😍🤞🤞🤞

To ja może trochę zarzucę temat... używacie może kubeczków menstruacyjnych? Sprawdzają wam się??
Używałam zanim zostałam mamą i byłam bardzo zadowolona. Miałam z rossmana ten najmniejszy i jak nauczyłam się zakładać to nie przyciskał ani trochę. Wiadomo zawsze dla bezpieczeństwa wkładkę używałam, ale z czasem nie były mi potrzebne. Robiłam z niego S i zakładałam.

Gratulacje ❤️🤞

Widzę, widzę 😍🤞🤞🤞

Używałam zanim zostałam mamą i byłam bardzo zadowolona. Miałam z rossmana ten najmniejszy i jak nauczyłam się zakładać to nie przyciskał ani trochę. Wiadomo zawsze dla bezpieczeństwa wkładkę używałam, ale z czasem nie były mi potrzebne. Robiłam z niego S i zakładałam.
To spróbuję z S. Bo ja raczej do tej pory na muszelkę

reklama
nie ma. Pisałam wxześniej chce, żeby robił ładne zdjęcia, żeby bateria trzymała i żeby się nie zacinał :D nie jestem gadżeciarą nic a nic

Ja kocham swój telefon bo w końcu mieści mi się do kieszeni. Ale tani nie jest. Mam samsung Z Flip3
Ja ogólnie samsungowa od zawsze ale nigdy nie znalazłam telefonu idealnego, aż do teraz. Tzn w sumie rok go już mam

Załączniki

• cde0a3ee-1a45-4bde-9ee1-9a85ef3deff9.jpeg
    cde0a3ee-1a45-4bde-9ee1-9a85ef3deff9.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 56
Do góry