reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

I nie przecieka Ci on??
Ja myślę na przestrzeni dwóch lat miałam trzy kubeczki. Pierwszy, bardzo polecany po prostu masakra. Był tak sztywny, że okropnie bolał. I do tego ciekło ze mnie. Potem kupiłam zwykły facelle mniejszy i większy... I one są dla mnie niewyczuwalne, bardzo wygodne, ale też nieszczelne 🤣 niby wystarczy użyć wkładki, ale to dla mnie mija się z celem wtedy...
Nie przeciekały mi, a jeden mam właśnie rosmannowski, a drugi jakiś inny, ale nie pamiętam. Może kwestia złego założenia?

reklama
Nie przeciekały mi, a jeden mam właśnie rosmannowski, a drugi jakiś inny, ale nie pamiętam. Może kwestia złego założenia?
Wydaje mi się, że wszystko robię ok... próbowałam kilku sposobów i mam wrażenie, że jest dobrze umiejscowiony ale i tak cieknie.. zastanawiam się czy zrobić podejście do trzeciej firmy i kupić fun factory. Bardzo polecają.
Chociaż nie wiem po co, skoro 4 lipca mam zamiar wysikać dwie kreski 🤷‍♀️

Hejka Dziewczyny zrobiłam betę w sobotę, nie wytrzymałam do 27.06 i ...wynik 50,62. Oczywiście nadanie powtórzę w poniedziałek, ale nie jestem w stanie w to uwierzyć....
Gratulacje ❤️🤞

Dziś też coś widać 😳 ledwo co ale jest Zobacz załącznik 1540572
Widzę, widzę 😍🤞🤞🤞

To ja może trochę zarzucę temat... używacie może kubeczków menstruacyjnych? Sprawdzają wam się??
Używałam zanim zostałam mamą i byłam bardzo zadowolona. Miałam z rossmana ten najmniejszy i jak nauczyłam się zakładać to nie przyciskał ani trochę. Wiadomo zawsze dla bezpieczeństwa wkładkę używałam, ale z czasem nie były mi potrzebne. Robiłam z niego S i zakładałam.

Gratulacje ❤️🤞

Widzę, widzę 😍🤞🤞🤞

Używałam zanim zostałam mamą i byłam bardzo zadowolona. Miałam z rossmana ten najmniejszy i jak nauczyłam się zakładać to nie przyciskał ani trochę. Wiadomo zawsze dla bezpieczeństwa wkładkę używałam, ale z czasem nie były mi potrzebne. Robiłam z niego S i zakładałam.
To spróbuję z S. Bo ja raczej do tej pory na muszelkę

reklama
nie ma. Pisałam wxześniej chce, żeby robił ładne zdjęcia, żeby bateria trzymała i żeby się nie zacinał :D nie jestem gadżeciarą nic a nic

Ja kocham swój telefon bo w końcu mieści mi się do kieszeni. Ale tani nie jest. Mam samsung Z Flip3
Ja ogólnie samsungowa od zawsze ale nigdy nie znalazłam telefonu idealnego, aż do teraz. Tzn w sumie rok go już mam

Załączniki

• cde0a3ee-1a45-4bde-9ee1-9a85ef3deff9.jpeg
    cde0a3ee-1a45-4bde-9ee1-9a85ef3deff9.jpeg
    45,1 KB · Wyświetleń: 52
Do góry