reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hej, i ja się przywitam ☺️
Na pokładzie synek, za dwa tygodnie kończy roczek i w zeszłym miesiącu zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla niego. O synka staraliśmy się 3 strasznie długie lata i dopiero jak natrafiłam na chyba 4 ginekologa to w końcu udało się ustalić gdzie był problem. Stwierdzona IO i PCOS. Przeszłam na dietę z niskim IO i w końcu po kilku miesiącach od diagnozy udało się zajść w upragniona ciążę 🥰 ten cykl zaczęłam już z Clostilbegyt więc liczę na to że pójdzie zdecydowanie szybciej niż z pierwszą ciąża 😉
@LadyCaro wpisz mnie proszę wstępnie na 23.06, chociaż 6.06 idę na monitoring to będę coś więcej wiedzieć 😉

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🥰
ooo kto tu wrócił :D wpisuję <3

reklama
Hej, i ja się przywitam ☺️
Na pokładzie synek, za dwa tygodnie kończy roczek i w zeszłym miesiącu zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla niego. O synka staraliśmy się 3 strasznie długie lata i dopiero jak natrafiłam na chyba 4 ginekologa to w końcu udało się ustalić gdzie był problem. Stwierdzona IO i PCOS. Przeszłam na dietę z niskim IO i w końcu po kilku miesiącach od diagnozy udało się zajść w upragniona ciążę 🥰 ten cykl zaczęłam już z Clostilbegyt więc liczę na to że pójdzie zdecydowanie szybciej niż z pierwszą ciąża 😉
@LadyCaro wpisz mnie proszę wstępnie na 23.06, chociaż 6.06 idę na monitoring to będę coś więcej wiedzieć 😉

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki 🥰
Super cię tu widzieć. Trzymam mocno kciuki 😍

Ja poproszę wstępnie na 16.06, to będzie 14 dni po ovi ale pewnie zatestuje coś wcześniej i tak 😅 ostatnio 11 dni po już miałam negatywne testy więc liczę że tym razem również się wypłuka w podobnym czasie

reklama
Do góry