reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja już zobaczyłam, ze koleżanka @black_angel co ma dokładnie ten sam termin testowania co ja, już od rana sikała na testy, więc mnie zmobilizowała do działania ;P
Sikaj i nie żałuj, u mnie szanse malutkie sex 20.05 a ovu może 23.05 może 24.05... ale ja lubię sobie sikać na testy, po cp tez mam zamiar bete i proga kontrolować 2 razy w tyg do wizyty u ginekologa (plan jest tylko ciąży brak), najbardziej nie lubię czasu od ovu do 7 dni po, moze troszeczkę świruje w tym czasie do ostecznego wyniku ale raczej chyba pozytywnie i optymistycznie.😁😆😄
Moj zwariowany wykresik i dobrze znane
"Nigdy tak nie miałam"

Załączniki

• Screenshot_20230531_073922_Flo.jpg
    Screenshot_20230531_073922_Flo.jpg
    146,8 KB · Wyświetleń: 58
Sikaj i nie żałuj, u mnie szanse malutkie sex 20.05 a ovu może 23.05 może 24.05... ale ja lubię sobie sikać na testy, po cp tez mam zamiar bete i proga kontrolować 2 razy w tyg do wizyty u ginekologa (plan jest tylko ciąży brak), najbardziej nie lubię czasu od ovu do 7 dni po, moze troszeczkę świruje w tym czasie do ostecznego wyniku ale raczej chyba pozytywnie i optymistycznie.😁😆😄
Moj zwariowany wykresik i dobrze znane
"Nigdy tak nie miałam"
U mnie takie szanse jak u ciebie. Mamy taki czas w życiu, ze oboje w pracy high level, po prostu czasem sił brak w odpowiednim momencie, chust wie co z tego wyszło, bo seks był 22.05 a owu chyba 24.06, ale nie byłam na monitoringu, ale 2 dni to może być za duży odstęp dla staruszków.

Zaczynam testować również 11 dni po Ovi :) ale jutro jeszcze sprawdzę czy się wypłukał (8 dni po)
Oo supernacko 😍 Ciekawe czy pokaże, czytałam na forach że niektórym np. po 4 dniach nic nie pokazywał ale przeważnie to do 10 się utrzymuje właśnie i tak jest napisane na ulotce że może zmylić. Ja dostałam wczoraj ale średnio się czuje, brzuch jak balon i 💩

Oo supernacko 😍 Ciekawe czy pokaże, czytałam na forach że niektórym np. po 4 dniach nic nie pokazywał ale przeważnie to do 10 się utrzymuje właśnie i tak jest napisane na ulotce że może zmylić. Ja dostałam wczoraj ale średnio się czuje, brzuch jak balon i 💩
ja też miałam takie skutki uboczne + mdłości przez 5 dni. Był dramat, wczoraj robiłam test i praiwe już nic nie było widać 🙈

@LadyCaro ja poproszę na ławeczkę albo na pauzę. Czekam na okres (który nadejdzie trzon wie kiedy, bo cykle mam z czterech liter) i zaczynam stymulację pod ivf, ale może być tak, że nic się nie wystymuluje bo AMH 0,3 🤦🏼‍♀️ Chcę Was na legalu podglądać i Wam kibicować.
Jutro mam wizytę i ustalamy plan stymulacji. Bardzo ciążowego czerwca życzę wszystkim ❤️

reklama
Do góry