reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja już zobaczyłam, ze koleżanka @black_angel co ma dokładnie ten sam termin testowania co ja, już od rana sikała na testy, więc mnie zmobilizowała do działania ;P
Sikaj i nie żałuj, u mnie szanse malutkie sex 20.05 a ovu może 23.05 może 24.05... ale ja lubię sobie sikać na testy, po cp tez mam zamiar bete i proga kontrolować 2 razy w tyg do wizyty u ginekologa (plan jest tylko ciąży brak), najbardziej nie lubię czasu od ovu do 7 dni po, moze troszeczkę świruje w tym czasie do ostecznego wyniku ale raczej chyba pozytywnie i optymistycznie.😁😆😄
Moj zwariowany wykresik i dobrze znane
"Nigdy tak nie miałam"

Załączniki

• Screenshot_20230531_073922_Flo.jpg
    Screenshot_20230531_073922_Flo.jpg
    146,8 KB · Wyświetleń: 52
Sikaj i nie żałuj, u mnie szanse malutkie sex 20.05 a ovu może 23.05 może 24.05... ale ja lubię sobie sikać na testy, po cp tez mam zamiar bete i proga kontrolować 2 razy w tyg do wizyty u ginekologa (plan jest tylko ciąży brak), najbardziej nie lubię czasu od ovu do 7 dni po, moze troszeczkę świruje w tym czasie do ostecznego wyniku ale raczej chyba pozytywnie i optymistycznie.😁😆😄
Moj zwariowany wykresik i dobrze znane
"Nigdy tak nie miałam"
U mnie takie szanse jak u ciebie. Mamy taki czas w życiu, ze oboje w pracy high level, po prostu czasem sił brak w odpowiednim momencie, chust wie co z tego wyszło, bo seks był 22.05 a owu chyba 24.06, ale nie byłam na monitoringu, ale 2 dni to może być za duży odstęp dla staruszków.

Zaczynam testować również 11 dni po Ovi :) ale jutro jeszcze sprawdzę czy się wypłukał (8 dni po)
Oo supernacko 😍 Ciekawe czy pokaże, czytałam na forach że niektórym np. po 4 dniach nic nie pokazywał ale przeważnie to do 10 się utrzymuje właśnie i tak jest napisane na ulotce że może zmylić. Ja dostałam wczoraj ale średnio się czuje, brzuch jak balon i 💩

Oo supernacko 😍 Ciekawe czy pokaże, czytałam na forach że niektórym np. po 4 dniach nic nie pokazywał ale przeważnie to do 10 się utrzymuje właśnie i tak jest napisane na ulotce że może zmylić. Ja dostałam wczoraj ale średnio się czuje, brzuch jak balon i 💩
ja też miałam takie skutki uboczne + mdłości przez 5 dni. Był dramat, wczoraj robiłam test i praiwe już nic nie było widać 🙈

@LadyCaro ja poproszę na ławeczkę albo na pauzę. Czekam na okres (który nadejdzie trzon wie kiedy, bo cykle mam z czterech liter) i zaczynam stymulację pod ivf, ale może być tak, że nic się nie wystymuluje bo AMH 0,3 🤦🏼‍♀️ Chcę Was na legalu podglądać i Wam kibicować.
Jutro mam wizytę i ustalamy plan stymulacji. Bardzo ciążowego czerwca życzę wszystkim ❤️

reklama
Do góry