reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hm. Ja nie wiem co robić, bo mam umowę z mężem, że nie monitoruje owulacji, nie robię testów i temperatur i inicjuje seks tylko z chcicy :D więc nie wiem kiedy owu, chociaż po śluzie wiadomo, że trochę wiem ;p w każdym razie zapiszę się na dzień przed okresem czyli 8.06.
to jednak się staracie? 😍

reklama
Ja poproszę o wpisanie na 4 czerwca, będzie to 11 dni po zastrzyku ovitrelle, zobaczymy czy coś będzie. Planuje jeszcze sprawdzać jak się wypłukuje zastrzyk :)
oooo to superancko, ja właśnie czekam na zastrzyk, podejrzewam że jutro na wizycie dostane i też jestem ciekawa ile mi się bedzie utrzymał bo Pregnyl trzymał przez 10dni

Muszę się wstrzymać z zapisaniem do jutra 😒

oooo to superancko, ja właśnie czekam na zastrzyk, podejrzewam że jutro na wizycie dostane i też jestem ciekawa ile mi się bedzie utrzymał bo Pregnyl trzymał przez 10dni
ja miałam pierwszy raz teraz i ciekawość duża. Żałuję że dziś nie zrobiłam, bo w piątek było widać :D ale no zrobię jutro. Chce mieć pewność czy się wypłuka przed testowaniem :D

to jednak się staracie? 😍
Nie zabezpieczamy się, ale ja tez nie monitoruje owulacji i bez seksow pod starania, no i uczcicie chce podejść do nie monitorowania :p nie wiem co będę mówić na jesień/zimę, jak będzie się zbliżać koniec roku i podsumowanie roku, ale na razie mi tez pasuje taka strategia. Oczywiście testować będę, ale przez okres letni mi zdecydowanie lzej, bo więcej wyjeżdżam i praktycznie ciagle w skałkach jestem, wiec pewnie kolejny kryzys nadejdzie z listopadem.

Ale dobrze mi tu z Wami na forum, wiec jeżeli jest miejsca tu dla takich „stateczek” to chętnie zostanę

Nie zabezpieczamy się, ale ja tez nie monitoruje owulacji i bez seksow pod starania, no i uczcicie chce podejść do nie monitorowania :p nie wiem co będę mówić na jesień/zimę, jak będzie się zbliżać koniec roku i podsumowanie roku, ale na razie mi tez pasuje taka strategia. Oczywiście testować będę, ale przez okres letni mi zdecydowanie lzej, bo więcej wyjeżdżam i praktycznie ciagle w skałkach jestem, wiec pewnie kolejny kryzys nadejdzie z listopadem.

Ale dobrze mi tu z Wami na forum, wiec jeżeli jest miejsca tu dla takich „stateczek” to chętnie zostanę
ja też nie zawsze monitoruje owu, mam w miarę regularne cykle więc i tak wiadomo mniej więcej kiedy owu :)
Ale fajnie, że jednak się ułożyło bo niedawno pisałaś, że mąż nie chce się starać i macie kryzys a jednak wróciło na dobre tory

Ławeczka rezerwowych for me bo nie wiem czy będę stymulować a wtedy mam cykle krótsze 👍

reklama
Do góry