reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Hm. Ja nie wiem co robić, bo mam umowę z mężem, że nie monitoruje owulacji, nie robię testów i temperatur i inicjuje seks tylko z chcicy :D więc nie wiem kiedy owu, chociaż po śluzie wiadomo, że trochę wiem ;p w każdym razie zapiszę się na dzień przed okresem czyli 8.06.
to jednak się staracie? 😍

reklama
Ja poproszę o wpisanie na 4 czerwca, będzie to 11 dni po zastrzyku ovitrelle, zobaczymy czy coś będzie. Planuje jeszcze sprawdzać jak się wypłukuje zastrzyk :)
oooo to superancko, ja właśnie czekam na zastrzyk, podejrzewam że jutro na wizycie dostane i też jestem ciekawa ile mi się bedzie utrzymał bo Pregnyl trzymał przez 10dni

Muszę się wstrzymać z zapisaniem do jutra 😒

oooo to superancko, ja właśnie czekam na zastrzyk, podejrzewam że jutro na wizycie dostane i też jestem ciekawa ile mi się bedzie utrzymał bo Pregnyl trzymał przez 10dni
ja miałam pierwszy raz teraz i ciekawość duża. Żałuję że dziś nie zrobiłam, bo w piątek było widać :D ale no zrobię jutro. Chce mieć pewność czy się wypłuka przed testowaniem :D

to jednak się staracie? 😍
Nie zabezpieczamy się, ale ja tez nie monitoruje owulacji i bez seksow pod starania, no i uczcicie chce podejść do nie monitorowania :p nie wiem co będę mówić na jesień/zimę, jak będzie się zbliżać koniec roku i podsumowanie roku, ale na razie mi tez pasuje taka strategia. Oczywiście testować będę, ale przez okres letni mi zdecydowanie lzej, bo więcej wyjeżdżam i praktycznie ciagle w skałkach jestem, wiec pewnie kolejny kryzys nadejdzie z listopadem.

Ale dobrze mi tu z Wami na forum, wiec jeżeli jest miejsca tu dla takich „stateczek” to chętnie zostanę

Nie zabezpieczamy się, ale ja tez nie monitoruje owulacji i bez seksow pod starania, no i uczcicie chce podejść do nie monitorowania :p nie wiem co będę mówić na jesień/zimę, jak będzie się zbliżać koniec roku i podsumowanie roku, ale na razie mi tez pasuje taka strategia. Oczywiście testować będę, ale przez okres letni mi zdecydowanie lzej, bo więcej wyjeżdżam i praktycznie ciagle w skałkach jestem, wiec pewnie kolejny kryzys nadejdzie z listopadem.

Ale dobrze mi tu z Wami na forum, wiec jeżeli jest miejsca tu dla takich „stateczek” to chętnie zostanę
ja też nie zawsze monitoruje owu, mam w miarę regularne cykle więc i tak wiadomo mniej więcej kiedy owu :)
Ale fajnie, że jednak się ułożyło bo niedawno pisałaś, że mąż nie chce się starać i macie kryzys a jednak wróciło na dobre tory

Ławeczka rezerwowych for me bo nie wiem czy będę stymulować a wtedy mam cykle krótsze 👍

reklama
Do góry