Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani! Ja mam taki zapierdol w robocie i nawet nie pokapowałam się, że napisałyśmy to samoCo mnie małpujesz
Ja też... deklaracje do US trzeba wysłać, ale nie mam kompletnie floowPani! Ja mam taki zapierdol w robocie i nawet nie pokapowałam się, że napisałyśmy to samo
Ja na jutro muszę skończyć i wydrukować projekt. Inwestor umówiony, a ja jestem w czarnej dupie.Ja też... deklaracje do US tfzeb wysłać, ale nie mam kompletnie floow
ja niestety częściej jednak kupuję ale fajnie mieć ciuchy w koszyku jak wpadnie promka bo wtedy nie trzeba na szybko przeglądać miliona stron tylko już się wie, czego się chce plus jeśli chodzi o robotę - też mam dziś ciężkie tematy więc łączę sięMi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?
Ja zamówiłam ostatnio 10 stroi kąpielowych bo mam problem z kupnem, nie wiem czy oni w sieciówkach szyją tylko na małe biusty?Mi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?
a jakMi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?
Klasyka. Też tak robięMi też się nagromadziła robota i to na PIĄTEK??!! a siedzę na mapach pogodowych na weekend - bo wszędzie zlewa, a miałyśmy jechać na babski wspin i przeglądam ciuszki oczywiście na promkach w necie... eh., dodaje do koszyka i nie kupuje. Też tak macie?