reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Niestety nie mam innego, ale wydaje mi się, że to po prostu brak owulacji i dlatego jest taki płaski 😞
no właśnie nie wiem, czy tam nie ma minimalnej różnicy. Ktoś już miał takie płaskie w tej aplikacji i nie tylko miał owu, ale też i ciążę 🤔 chyba Aczkolwiek 🤔

Ale obawiam się, że tylko usg prawdę Ci powie. Albo ewentualnie badanie proga

reklama
A właśnie jak to jest z tymi różnicami w różnych labo ? Chce skontrolować proga w czw, pt i sobotę. Ale labo które ma spoko ceny jest zamknięte w sobotę :( czy w takim razie muszę zrobić wszystkie trzy w najdroższym alabie czy jak zrobię dwa pierwsze w jednym a trzeci w innym labie to nie będzie tragedii ?

U mnie szaleją te wykresy przez to, że ciepło jest, a mamy mieszkanie od strony wschodu słońca. Rano nagrzane mamy mieszkanie i jak mierze temperature to mam wrażenie, że to jest kompletnie bez sensu.

no właśnie nie wiem, czy tam nie ma minimalnej różnicy. Ktoś już miał takie płaskie w tej aplikacji i nie tylko miał owu, ale też i ciążę 🤔 chyba Aczkolwiek 🤔

Ale obawiam się, że tylko usg prawdę Ci powie. Albo ewentualnie badanie proga
No ogólnie miałam zamiar wybrać się w sobotę na badanie proga. Kurde no, byłam przekonana, że owulacja była (miałam bóle jajników i śluz płodny po piku lh) no ale to nie daje gwarancji

A właśnie jak to jest z tymi różnicami w różnych labo ? Chce skontrolować proga w czw, pt i sobotę. Ale labo które ma spoko ceny jest zamknięte w sobotę :( czy w takim razie muszę zrobić wszystkie trzy w najdroższym alabie czy jak zrobię dwa pierwsze w jednym a trzeci w innym labie to nie będzie tragedii ?
jesli chcesz robić proga tak 3 dni pod rząd, zeby wykluczyć niedomogę to ja bym robiła w jednym labie.

ja bym zrobiła w tym samym. Kiedyś tak zbadałam estradiol w 3dc w jednym i następnego dnia w drugim. Różnica była kolosalna i do dziś się zastanawiam czy on mógł tak spaść z dnia na dzień, czy to była kwestia zmiany labu

Udało mi się to udostępnić tak jaki pisała wcześniej @black_angel. Dzięki za informacje, że tak można 🙂 ale nie wiem czy jest jakaś różnica 😐

Załączniki

• IMG_20230621_110122.jpg
    IMG_20230621_110122.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry