reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja to już czekam na okres. Jestem załamana, wkur**** i nie wiem jaka jeszcze 😭 co z tego, że był spadek temperatury, a później skok jak po skoku nawet się lekko nie podniosła tylko z 37,20°C nagle 37 równo cztery dni z rzędu, a teraz 37.20 no ale mierzone po 4 godzinach po wstaniu do łazienki, więc mogła się podnieść.. co to jednak cykl był bezowulacyjny? 😡😭

niee, ja mam wersje premium jeszcze do sierpnia i nie ma temperatury w polskiej wersji jezykowej
a to może jakiś błąd przy aktualizacji i poprawią. Wydaje mi się, że ostatnio coś komuś tlumaczylysmy i się okazało, że nie miał tego w wersji angielskiej, a w polskiej znalazł - nie wiem czy o wykresy nie chodziło albo temperaturę. @Kotciara to nie Tobie pomagałyśmy coś znaleźć?

Ja to już czekam na okres. Jestem załamana, wkur**** i nie wiem jaka jeszcze 😭 co z tego, że był spadek temperatury, a później skok jak po skoku nawet się lekko nie podniosła tylko z 37,20°C nagle 37 równo cztery dni z rzędu, a teraz 37.20 no ale mierzone po 4 godzinach po wstaniu do łazienki, więc mogła się podnieść.. co to jednak cykl był bezowulacyjny? 😡😭
a masz wykres?

a czego się boisz? Bólu? Że coś będzie nie tak?
Nie tak na pewno już jest. Mięśniak do usunięcia i prawdopodobnie polip na endometrium. Bólu się nie boję bo to pod pełna narkoza. Boję się, że cos spierdolą bo to jednak NFZ. Boję się powikłań. I że znów mi się spóźni okres i już mnie nie będą mieli gdzie wcisnąć 🤣
Czuje straszne napięcie po prostu.

Nie tak na pewno już jest. Mięśniak do usunięcia i prawdopodobnie polip na endometrium. Bólu się nie boję bo to pod pełna narkoza. Boję się, że cos spierdolą bo to jednak NFZ. Boję się powikłań. I że znów mi się spóźni okres i już mnie nie będą mieli gdzie wcisnąć 🤣
Czuje straszne napięcie po prostu.
rozumiem, przykro mi, że tak się czujesz.

A wiesz co jest w tym wszystkim najgłupsze? Że jak się będziesz za bardzo martwić tym, że Ci się okres spóźni, to z tego zmartwienia Ci się przesunie 😂🤦‍♀️

A jak Ty w ogóle jesteś teraz w cyklu? Który dc?

a to może jakiś błąd przy aktualizacji i poprawią. Wydaje mi się, że ostatnio coś komuś tlumaczylysmy i się okazało, że nie miał tego w wersji angielskiej, a w polskiej znalazł - nie wiem czy o wykresy nie chodziło albo temperaturę. @Kotciara to nie Tobie pomagałyśmy coś znaleźć?
Tak, dokładnie ale teraz mam wersje polską i tez mi zniknęło 😥 sprawdzałam i w eng tez nie ma, czyli chyba całkowicie usunęli bez wersji premium 🙃

reklama

Załączniki

• IMG_20230621_102121.jpg
    IMG_20230621_102121.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 56
Do góry