reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
mozliwe, zaczynam czuc sie ‚owulacyjnie’, zaczyna mnie kluc troche itd i pewnie peak bedzie jutro/pojutrze, ale takie mialam myslenie zyczeniowe, ze przyjdzie szybciej i nie bede musiala juz czekac i sie zastanawiac 😂😂😂
U mnie symptomów 0, więc pewnie u mnie nie dwa dni do ovu jak apka wyznacza tylko z 5...albo kompletnie bez owulacji będzie.

a od września jaki plan?
Chociaz wiadomo, życzę, by nie był potrzebny
Plan: nie katować głowy.
Jak ja widzę wpisy lasek że no planowaliśmy dziecko na wiosnę a udało się od razu i będzie zimowe... b.fajnie. Czemu my nie możemy tak napisać? 😪
Ale nie nie. Nie taka moja intencja. Wiary i optymizmu nam potrzeba.
Niech te dzisiejsze przebijchOOjki na wątku okażą się ciążami 🙏.

reklama
no wlasnie juz mi sie odechciewa powoli, bo od kilku dni dzialamy i czekam na ta owu jak na zbawienie xD
U nas co drugi dzień bez spiny od 4dc, a ostatnie dni nawet 2 dni przerwy i dopiero wczoraj było, więc mi pasuje tak co drugi dzień poki pasek nie nabierze wartości conajmniej 0.8 +. Tym razem czekam na te moje dwa dni wodospadu śluzu, ktore zawsze mam, a do tej pory mąż znikał.mi akurat w te dwa dni - moja głowa ustaliła, że to jest przyczyna braku ciąży i tego się trzymam😄😁 więc w te dwa dni wodospadu będzie sex dzień po dniu i mam nadzieję, że cykl w bambuko mnie nie zrobi i nie skaże mnie teraz z takim extra planem na bezowulacyjny 😁😁😁

Do góry