Magdalena09
Fanka BB :)
ja też i dla mnie jest dziwne jak widzę dziewczynę bez stanika i sterczącymi sutkamiJa nie potrafię wyjść z domu bez stanika.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też i dla mnie jest dziwne jak widzę dziewczynę bez stanika i sterczącymi sutkamiJa nie potrafię wyjść z domu bez stanika.
dekolt murarskiNienawidzę jak facet się schyla i mu pół dupy widać
Bardzo dużo w tym prawdy. To u mnie na szczęście troska obejmuje zainteresowanie, wysłuchanie i interesowanie się naszymi uczuciami + próba zrozumienia na jakim etapie leczenia jesteśmy, bez głupich rad, ewentualnie powiedzenie jak usłyszą, że ktoś polecał jakiegoś lekarza czy coś i że jak będziemy chcieli by dać znać to się dowiedzą.ja też nie lubię podejścia (wiem, ze to z troski, ale jednak), że mówisz komuś, że nie wychodzi a człowiek ma rady typu "mojej ciotki matki siostra nie mogła zajść i zrobiła to i to i zaszła". Jakby jak ja w tym siedze, to serio, wybieram najlepsze drogi, najelpsze leczenie dla siebie. Problemów jest masa, i to, ze komuś pomogło coś to nic zupełnie nie znaczy.
To tak jak moja Mama kiedyś. Bo generalnie żona mojego brata też nie może zajść w ciaże. I jak powiedziałam mamie, ze idę na histeroskopie to skomkentowała "to niech Iza też sobie histeroskopie zrobi" (imię zmienione). Czaicie zależność.
Myślę, ze ludzie nawet nie wiedzą ile rzeczy może być nie tak podczas zachodzenia. A zawłaszcza ludzie, którzy nie mieli z tym problemów.
posiadam więc sprawdzęFleabag!!! Polecam całą sobą
Ale jest na amazon prime
Piona! Mój też skoczekTo samo, ale moj sam jest team out włosy z pod pachy i fiutka.... on skacze ze spadochronem więc w tamtym miejscu totalnie nie mogą byc a z pod pachy sam stwierdzil, ze śmierdzą, reszta owlosienia a ma sporo kręci mnie, lubie też jak ma gęstą czarną brodę ale niestety kurs wymaga gładkosci i wlosy na prawie zero.
i tak powinno być. Wsparcie - tak. Rady - okej. Tesksty "Wy chyba nie wiecie jak to się robi?" no comment.Bardzo dużo w tym prawdy. To u mnie na szczęście troska obejmuje zainteresowanie, wysłuchanie i interesowanie się naszymi uczuciami + próba zrozumienia na jakim etapie leczenia jesteśmy, bez głupich rad, ewentualnie powiedzenie jak usłyszą, że ktoś polecał jakiegoś lekarza czy coś i że jak będziemy chcieli by dać znać to się dowiedzą.
zgadzam sięi tak powinno być. Wsparcie - tak. Rady - okej. Tesksty "Wy chyba nie wiecie jak to się robi?" no comment.
nooo... jak pomyślę, że mam wracać na rowerze to masakra ;DAle jest dziś upał
Pomimo klimy dosłownie mam takie uderzenia gorąca, w zatokach mi świszczy, boli mnie głowa (pewnie przez ciśnienie)
ale od tych ludzi nie ma chyba co na to liczyć...i tak powinno być. Wsparcie - tak. Rady - okej. Tesksty "Wy chyba nie wiecie jak to się robi?" no comment.
i tak powinno być. Wsparcie - tak. Rady - okej. Tesksty "Wy chyba nie wiecie jak to się robi?" no comment.