Kotciara
Moderator
pochwal się kreskami, jestem żądna jakichkolwiekja zaraz będę na owulaka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pochwal się kreskami, jestem żądna jakichkolwiekja zaraz będę na owulaka!
poczekaj 5 minpochwal się kreskami, jestem żądna jakichkolwiek
cos czuje ze nie tego oczekiwalas xDpochwal się kreskami, jestem żądna jakichkolwiek
cos czuje ze nie tego oczekiwalas xD
ahhhhh dawno żadne cienie się tu nie pojawiałycos czuje ze nie tego oczekiwalas xD
daj mi 3-4 dni i sie poprawie
no ja myśledaj mi 3-4 dni i sie poprawie
Też mam ten płyn do płukania - jest super!Ja używam płynu. Zamawia mi mama u jakiegoś typka, który zwozi chemię z Niemiec. Porównując naszą do niemieckiej... No cóż. Nasze jakieś rozwodnione, a niemieckie płyny gęste. A do płukania polecam włoskie płyny można na allegro kupić, pięknie pachną.
Tak, teoretycznie tak powinno być, ale u mnie koty dzielą kuwety - po prostu idą gdzie im najbliżej. Czyli to nie tak że każdy ma swoją
6